Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

«Τίποτε στην τύχη! Έντονη κινητοποίηση από Κονναφή και Αυγουστή»

  11/07/2019 13:54
«Τίποτε στην τύχη! Έντονη κινητοποίηση από Κονναφή και Αυγουστή»

«Τίποτε στην τύχη! Έντονη κινητοποίηση από Κονναφή και Αυγουστή»

  11/07/2019 13:54

Λίγες ώρες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του Απόλλωνα στην αγωνιστική περίοδο 2019/20 ο Φανούριος Κωνσταντίνου ενημέρωσε για την επικαιρότητα του λεμεσιανού συλλόγου.

Ο εκπρόσωπος Τύπου των «κυανολεύκων», μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για...

...το αν ο Απόλλων αρχίζει το ευρωπαϊκό οδοιπορικό του με στόχο τους ομίλους: «Για να πραγματοποιηθεί αυτός ο στόχος, δεν πρέπει να γίνεται τίποτα στη τύχη. Θα πρέπει να ξεπεράσεις τον εαυτό σου για να φτάσεις στο στόχο σου. Πάντως, οι Λιθουανοί δείχνουν ότι είναι ανταγωνιστικοί τα τελευταία χρόνια. Μιλήσαμε και με παράγοντες του Ερυθρού Αστέρα πριν αναχωρήσουν από εδώ, που αγωνίστηκαν με την Σούντουβα που τους έβαλαν δύσκολα. Έχουμε έλλειψη ρυθμού, έχουμε αρκετές απουσίες και αυτό παίζει το ρόλο του. Ήρθαμε όμως εδώ να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και να βάλουμε τις βάσεις για πρόκριση».

...το θεωρητικό πλεονέκτημα έναντι της Ζάλγκιρις: «Όπως είπα ξεκάθαρος στόχος είναι να βάλουμε βάσεις πρόκρισης. Να σκοράρουμε μια-δυο ή περισσότερες φορές και να πάρουμε προβάδισμα εν όψει του επαναληπτικού. Αυτή είναι η προσέγγισή μας. Έχουμε τρομερή αυτοπεποίθηση, αν παραταχθεί ο Απόλλωνας όπως πρέπει, θεωρούμε ότι θα τα καταφέρουμε».

...την απρόοπτη αναχώρηση από τη Λιθουανία του Γιαννιώτα: «Σίγουρα ήταν μια απρόσμενη εξέλιξη, είχε μια εκκρεμότητα με τη στρατιωτική του θητεία. Προσπαθήσαμε μέσω επίσημων οδών να δούμε αν μπορεί να αναβληθεί, όμως έπρεπε να ταξιδέψει στην Αθήνα. Είναι ακόμη μια απουσία, αφού απουσιάζουν οι Χάμπος και Φακούντο που είναι ανέτοιμοι. Θα είναι ετοιμοπόλεμοι, όπως μας ενημέρωσαν, την ερχόμενη εβδομάδα».

...το θέμα Νσούε και την περαιτέρω ενίσχυση: «Δεν πρόκειται να εισέλθω σε αυτή τη διαδικασία, το πλάνο προγραμματισμού προχωρά όπως το είχαμε προνοήσει. Υπάρχει έντονη κινητοποίηση από τον κ. Κονναφή και τον κ. Αυγουστή πάνω σε αυτό. Να κάνουμε ακόμη λίγη υπομονή».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας