Πάρτι της Ουτρέχτης με τεσσάρα κόντρα στον Άγιαξ

Ουτρέχτη έτοιμη για Champions League, υπέταξε τον Άγιαξ για την 31η αγωνιστική της Eredivisie νικώντας τον 4-0 εντός έδρας και έπιασε την τρίτη Φέγενορντ στους 59 βαθμούς και την τρίτη θέση.

Εύκολο απόγευμα για τον Βασίλη Μπάρκα, ο οποίος δεν χρειάστηκε να επέμβει πολλές φορές, ωστόσο όποτε κλήθηκε να το κάνει ήταν για μια ακόμα αναμέτρηση σταθερός.

Το σκορ άνοιξε στο 29' ο Αλέ, με τον Αίαντα να προσπαθεί να επιστρέψει στην επανάληψη, αλλά να πληρώνει την αφέλειά του από τους γηπεδούχους, που όχι απλά κλείδωσαν τη νίκη στο 52' με τον Ροδργίκες, αλλά έδωσαν και διαστάσεις θριάμβου.

Στο 63' ο ίδιος παίκτης έκανε το 3-0, ενώ στο 85' ο Άαρονσον διαμόρφωσε το τελικό 4-0, το οποίο αν και βαρύ, δύσκολα θα επηρεάσει τον Άγιαξ, που βρίσκεται αγκαλιά με τον τίτλο, διότι είναι στους 73 βαθμούς, στο συν 9 από την Αϊντχόφεν (που έχει ματς λιγότερο) και με μόλις 4 αγωνιστικές να απομένουν.

Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Η Μπράιτον δίνει 30 εκατ. λίρες και τον Σιμά στον Ολυμπιακό για να αγοράσει τον Κωστούλα
Εσπανιόλ-Μπαρτσελόνα: «Έπαθε κρίση πανικού η οδηγός που παρέσυρε με το αμάξι οπαδούς»
Παραμένει αβέβαιο το μέλλον του Μίλερ-«Δεν ξέρω ακόμα, ρωτάω και στις ΗΠΑ»
ΒΙΝΤΕΟ: Η Εσπανιόλ ενεργοποίησε το αυτόματο πότισμα για να διακόψει τους πανηγυρισμούς της Μπαρτσελόνα
Γιαμάλ: Ποτέ δεν θα με συνέκρινα με τον Μέσι, είναι ο καλύτερος παίκτης που έχει βγει
Ο Γκατούζο αποχωρεί από τη Χάιντουκ στο τέλος της σεζόν
Τρελαμένος ο Λαπόρτα για το πρωτάθλημα της Μπαρτσελόνα-«Το πήραμε κόντρα σε όλους και όλα»
BINTEO: Οπαδός επιτέθηκε με γροθιά σε ποδοσφαιριστή στη Σουηδία
Μυθικός Σέζνι-Άναψε πούρο στα αποδυτήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος
Η Ρεάλ θέλει να... σκοτώσει τα όνειρα των Σαουδαράβων και δουλεύει την ανανέωση του Βινίσιους