Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Οι κατάρες, οι σπρωξιές και η παρεξήγηση για Καζού

  12/07/2019 13:08
Οι κατάρες, οι σπρωξιές και η παρεξήγηση για Καζού

Οι κατάρες, οι σπρωξιές και η παρεξήγηση για Καζού

  12/07/2019 13:08
Επεισοδιακή φαίνεται να είναι η εξέλιξη σχετικά με το μέλλον του Καζού μακριά από τη Σάντος. Ο Βραζιλιάνος - για τον οποίο είχε προσπαθήσει έντονα ο ΑΠΟΕΛ να τον φέρει πίσω - βρίσκεται πολύ κοντά στη μετακίνησή του στην Μπράγκα.
 
Ξένη ιστοσελίδα κάνει λόγο για καυγά με σπρωξίματα, φωνές και κατάρες μεταξύ του προέδρου της Σάντος και του μάνατζερ του Βραζιλιάνου, στη χθεσινή (11/7) συνάντηση. 
 
Το δημοσίευμα:
«Ο πρόεδρος της Σάντος, Χοσέ Πέρες, διαφώνησε με τον άνθρωπο που εκπροσωπεί τον Καζού στη χθεσινή (11/7) συνάντηση, που αφορούσε τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου στην Μπράγκα. Ο πρόεδρος της Σάντος έσπρωξε τον Άντερσον Φρανσίσκο. Υπήρχαν μάλιστα μάρτυρες που άκουσαν κατάρες και φωνές να ξεστομίζονται. Η παρεξήγηση αφορούσε τη πιθανή μετακίνηση του Καζού στην Πορτογαλία, αφού μεταξύ του παίκτη και της Μπράγκα όλα είναι συμφωνημένα, ωστόσο τα «ψάρια» δεν έχουν αφήσει ελεύθερο τον Βραζιλιάνο αμυντικό».
 
Στο τέλος του δημοσιεύματος γίνεται επίσης λόγος για την προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ, αλλά και για τις δύο αρνητικές απαντήσεις του Καζού στη Σάντος.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας