«Δεν είναι μόνο ο Σάβιτς, πάει ακόμη ένας στον ΑΠΟΕΛ»

Την περίπτωση του Λουίς Ιμπάνιες φαίνεται να έχει βολιδοσκοπήσει ο ΑΠΟΕΛ, όπως επιβεβαιώνουν σέρβικα Μέσα. Την ίδια ώρα που φημολογείται ότι ενδιαφέρουν έχει επιδείξει και ο Άρης Θεσσαλονίκης για τον 30χρονο ποδοσφαιριστή, όπως αναφέρεται, ο Αργεντινός αμυντικός εξέφρασε την επιθυμία του να έρθει πρώτα στη Λευκωσία για λογαριασμό των γαλαζοκιτρίνων. 
 
Συνεχίζοντας το εν λόγω ρεπορτάζ, που φιγουράρει με τον τίτλο «Δεν είναι μόνο ο Σάβιτς, πάει ακόμη ένας στον ΑΠΟΕΛ», αναφέρει πως ο ΑΠΟΕΛ πάει να ισοφαρίσει την οικονομική προσφορά του Άρη για τον Ιμπάνιες έτσι ώστε να τον αποκτήσει. 

O Λουίς Ιμπάνιες φόρεσε τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρας την περίοδο 2015-17 μετρώντας 31 συμμετοχές και εννέα τέρματα.

Επίσης, πωλήθηκε στην Τραπεζούντα για 1.500.000 ευρώ και έπαιξε 20 παιχνίδια και τη σεζόν 2017/18 πήγε δανεικός στην Καραμπουκσπόρ καταγράφοντας 22 εμφανίσεις.

Δείτε το δημοσίευμα ΕΔΩ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει ο Μάντζιος από την απόδοση της Εθνικής Κύπρου
Πετρίδης για επαφές με επενδυτές: Οι συζητήσεις με τους Αμερικανούς δεν έχουν ναυαγήσει
Απαντά στη Βασιλείου ο Κρις Τριανταφυλλίδης για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Ατυχέστατη αρνητική παρένθεση»
Ισόπαλο το φιλικό παιχνίδι για την Εθνική Κύπρου
Εκτός έδρας φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων
Μεταγραφικός «πυρετός» στην Ανόρθωση-Ανακοίνωση και Τάντι
H ενδεκάδα της Εθνικής για το παιχνίδι με την Βουλγαρία
Στην Ζρίνσκι και επίσημα Σούσιτς
Πάνε Ολλανδία οι κυπελλούχοι-Μετρούν αντίστροφα για τη νέα σεζόν
Έκλεισε και Κατελάρη η Ανόρθωση-Η διάρκεια του συμβολαίου του