Δευτέρα, 1 Ιουνίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Πιθανόν να μην πάει Πολωνία ο Κολοβός-Παίρνει 130.000(+) η Ομόνοια

  15/07/2019 14:33
Πιθανόν να μην πάει Πολωνία ο Κολοβός-Παίρνει 130.000(+) η Ομόνοια
Ο Ελλαδίτης αμυντικός εξ όσων φαίνεται δεν θα ακολουθήσει την αποστολή των πρασίνων για το βασικό μέρος της προετοιμασίας

Πιθανόν να μην πάει Πολωνία ο Κολοβός-Παίρνει 130.000(+) η Ομόνοια

  15/07/2019 14:33
Για την Πολωνία θα ταξιδέψει τα ξημερώματα της Τρίτης (16/07) η Ομόνοια και στο αεροπλάνο ενδεχομένως δεν θα βρεθεί ο Δημήτρης Κολοβός.

Ο Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής εδώ και καιρό είχε συνομιλία με την διοίκηση της ομάδας της Λευκωσίας, μεταφέροντας την επιθυμία του για να βρεθεί λύση προκειμένου να λυθεί η συνεργασία τους ώστε να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Για τον Κολοβό υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ατρόμητο, προπονητής του οποίου είναι ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος ήταν και αυτός που τον έφερε στην Κύπρο για να αγωνιστεί στους πράσινους.

Από την ομάδα της Λευκωσίας δεν υπάρχει πρόθεση για να σταθούν εμπόδιο στον ποδοσφαιριστή από τη στιγμή που επιθυμεί να μετακομίσει σε άλλη ομάδα, όμως θέλουν να ικανοποιηθούν οικονομικά. Τουλάχιστον, να εξασφαλίσει η Ομόνοια τις 130.000 που έδωσε πρόσφατα στη Μαλίν για να τον κάνει δικό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε ελλαδική ιστοσελίδα, από τον Ατρόμητο θα δοθεί αυτό το ποσό και μάλιστα η Ομόνοια θα έχει και να παίρνει και κάποιο ποσό σε περίπτωση μεταπώλησης του Κολοβού, που εξ όσων φαίνεται θα σμίξει ξανά με τον Γιάννη Αναστασίου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας