Τον προετοίμασε ο ΑΠΟΕΛ, τον περιμένει ξανά η ΑΕΛ!

Ο Ανδρέας Μακρής για τρίτη σερί χρονιά συμμετέχει στην προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ, όμως – όπως και πέρσι – ενδεχομένως να μην φορέσει τη γαλαζοκίτρινη φανέλα της ομάδας της Λευκωσίας.
 
Ο 23χρονος ακολούθησε πλήρως το πρόγραμμα των πρωταθλητών σε Αυστρία και Κύπρο περνώντας από το μικροσκόπιο του Πάολο Τραμετσάνι, ο οποίος σύντομα θα κληθεί να δώσει την τελική του απόφαση αν θα κρατήσει ή όχι τον ποδοσφαιριστή στο ρόστερ.
 
Την απόφαση του Ιταλού τεχνικού περιμένουν και στην ΑΕΛ που αισιοδοξούν ότι θα έχουν και στη νέα σεζόν τον Κύπριο επιθετικό στο ρόστερ. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις σε ελληνικό Μέσο του προπονητή της ομάδας, Ντούσαν Κέρκεζ, που σημείωσε ότι περιμένουν την ένταξη του Ανδρέα Μακρή.

«Περιμένουμε να έρθει ο Ανδρέας Μακρής που έπαιζε στον ΑΠΟΕΛ. Αυτή θα είναι η μοναδική μας προσθήκη, που αγωνίζεται ως δεύτερος επιθετικός και εξτρέμ» ανάφερε ο κόουτς των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού.

Πάντως, στην ΑΕΛ επιθυμούν το θέμα να λήξει όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Θυμίζουμε ότι πέρσι το καλοκαίρι ο δανεισμός έκλεισε στις 27 Αυγούστου, λίγες ημέρες πριν από την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου.

Η επιλογή του Ανδρέα Μακρή κρίθηκε ως αρκετά πετυχημένη, μιας και από παγκίτης στον ΑΠΟΕΛ βρέθηκε βασικός στην ΑΕΛ καταγράφοντας 24 συμμετοχές (18 βασικός, 6 αλλαγή), συμβάλλοντας τα μέγιστα για την κατάκτηση του κυπέλλου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου