Νέα επίθεση σε Τραμετσάνι: Φαίνεται έχει και υπαρξιακό πρόβλημα

Ακόμη περισσότερο στο θέμα της μη χρησιμοποίησης των Αλωνεύτη και Εφραίμ, από τον Πάολο Τραμετσάνι, επεκτάθηκε ο Κώστας Μαλέκος ο όποιος μέσω των social media άσκησε δριμεία κριτική στον Ιταλό τεχνικό.
 
Ο πρώην ποδοσφαιριστής έγραψε στο facebook του: «Μα φαντάστηκες να ήμουν στη θέση των Εφραίμ και Αλωνεύτη και να καθόμουν στον πάγκο. Είσαι τυχερός που σταμάτησα κύριε Ιταλέ».
 
Μιλώντας στον Super Sport FM επεκτάθηκε στο θέμα αυτό.
 
Για την ανάρτησή του και την πρόβα τζενεράλε του ΑΠΟΕΛ: «Ήταν αυθόρμητη η αντίδρασή μου. Αν και δεν γράφω ιδιαίτερα, ήταν κάτι το οποίο ενόχλησε και χθες ήταν ένα στυλ αντιαθλητικό. Για αυτό έκανα αυτή τη δήλωση και για τους δυο ποδοσφαιριστές. Με τους οποίους να σημειώσω πως έχει χρόνια να τους μιλήσω. Απλά είναι το θέμα λίγο ποδοσφαιρικά. Μετά από μια βαριά προετοιμασία έχεις ένα φιλικό ματς. Ήταν ένα παιχνίδι τριών ημιχρόνων για προετοιμασία. Ο παίκτης θέλει να παίξει. Αν ήμουν στη θέση τους δεν θα το άντεχα, θα τσακωνόμουν και θα έφευγα».
 
Αν μπαίνει και στη θέση του προπονητή: «Φυσικά, για αυτό ανέφερα το θέμα προετοιμασίας. Αντιλαμβάνομαι και τη θέση του παίκτη και του προπονητή. Στο γήπεδο όμως, πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες. Εγώ ως προπονητής, αν κάνω κάτι τέτοιο, θα δεχθώ οποιαδήποτε κριτική από τον παίκτη. Για αυτό σας το είπα. Αν ήταν ένα φιλικό, που θα έβαζε 15 παίκτες ως πρόβα τζενεράλε, που θα ξεκινήσει και θα παίξει το πρώτο επίσημο την άλλη εβδομάδα είναι ένα θέμα. Αυτό που λέω είναι ότι από τους 27 παίκτες χρησιμοποιείς τους 25 είναι αντιαθλητικό. Δεν θέλω να τσακωθώ ή οτιδήποτε άλλο. Εδώ βλέπω ένα υπαρξιακό πρόβλημα με τον προπονητή. Εμείς λέμε τη γνώμη μας ως φίλαθλοι. Αυτό που βλέπουμε το σχολιάζουμε. Και θεωρώ ότι δικαιούμαι να σχολιάσω κάτι ποδοσφαιρικό».

«Μου έχει τύχει και εμένα αυτό. Μετά από 18 μέρες προετοιμασίας και επιστροφή στην Κύπρο, είχαμε κάνει ένα φιλικό και ήμουν από τους λίγους που δεν έπαιξαν. Έπειτα έφυγα. Ο καθένας λειτουργεί διαφορετικά. Εγώ να κάθομαι τρία ημίχρονα στον πάγκο με προϋπηρεσία των Αλωνεύτη και Εφραίμ; Θα αντιδρούσα, εγώ εξέφρασα τη γνώμη μου και δε θα μπω στη διαδικασία να μπω σε διάλογο. Αν ήταν δυο ξένοι θα έπαιζαν; Αν δεν τους ήθελε ας μην τους έπαιρνε. Αν χρειαστεί σε κάποιο παιχνίδι ένας Αλωνεύτης ή ένας Εφράιμ και δεν είναι καλοί ποιος θα φταίει;».

Πώς είδες το ΑΠΟΕΛ: «Είδα ένα ΑΠΟΕΛ αρκετά βαρύ. Ο Ντε Βινσέντι δεν ήταν καλός και θεωρώ ότι θα είναι ο στυλοβάτης αυτής της ομάδας. Στο παρών στάδιο είναι παιχνίδια προετοιμασίας με πολλούς νέους παίκτες. Είναι δύσκολο εγχείρημα. Έγιναν 11 μεταγραφές».

Για την παρουσία κόσμου: «Ελπίζουμε να συνεχιστεί αυτό. Άλλο ένα σημαντικό θέμα. Ο κόσμος έχει και αυτός τις ευθύνες του. Έχουμε μάθει σαν λαός να καθόμαστε στην καφετέρια πλέον».

Πώς βλέπεις το επόμενο πρωτάθλημα: «Όλοι θέλουν το πρωτάθλημα. Όταν ξεκινήσει όμως το πρωτάθλημα θα δούμε κατά πόσο έχουν πετύχει όλοι σε μεταγραφές, προπονητές, τεχνικούς διευθυντές. Ότι πούμε τώρα, δεν έχει σημασία. Ελπίζουμε να έχει ενδιαφέρον και να δούμε καλό ποδόσφαιρο, καλύτερο από πέρσι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς