«Αυτό θα μας βοηθήσει κόντρα στη Λέφσκι»

Μ' ένα καλό και ένα αρκετά μέτριο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ έφτασε στο ζητούμενο, την πρόκριση επί της Πέτροκουμπ, και μάλιστα με δεύτερη νίκη -και αυτή με το ίδιο σκορ(1-0).

Στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση στο Κισινάου ο Ιμανόλ Ιδιακέθ προχώρησε σε μια αποτίμηση του αγώνα, ενώ έστρεψε το βλέμμα του και στις προσεχείς αναμετρήσεις με τη Λέφσκι Σόφιας στον β' προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

«Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο, ιδίως αν δεν πετυχαίναμε γκολ. Μπήκαμε πιο καλά στο παιχνίδι, είχαμε κάποιες φάσεις, μεταξύ αυτών και Τριτσκόφσκι που δεν ξέρω, αν ήταν πέναλτι. Η Πέτροκουμπ μας πίεσε στο δεύτερο μέρος, χάσαμε λίγο τον έλεγχο, αλλά όσο το παιχνίδι πήγαινε προς το τέλος, ξέραμε ότι θα έχουμε την ευκαιρία να σκοράρουμε», δήλωσε αρχικά ο Βάσκος.

«Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και από αύριο θα σκεφτούμε τον επόμενο αντίπαλο. Θα προσπαθήσουμε στο εντός έδρας παιχνίδι να πάρουμε προβάδισμα. Περιμένω ξανά ένα δύσκολο παιχνίδι και έναν καλό αντίπαλο. Θα είναι ακόμα πιο δύσκολο, η Λέφσκι είναι μια αρκετά καλή ομάδα. Το ότι υποφέραμε σε κάποια διαστήματα απέναντι στην Πετροκούμπ, θα μας βοηθήσει με την Λέφσκι», εκτίμησε ο τεχνικός της ΑΕΚ.

«Είμαι χαρούμενος για τη νίκη και την πρόκριση. Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι, ο αντίπαλος ήταν όπως τον περιμέναμε, με πέντε στην άμυνα και δυο μπροστά τους. Στο ποδόσφαιρο, όταν δεν σκοράρεις, πάντα είναι δύσκολο. Ο αντίπαλος μας περίμενε στο μισό γήπεδο και έκανε αρκετά καλή δουλειά. Έπρεπε να βρούμε τους χώρους να σκοράρουμε και γενικά δεν νομίζω πως χωράει αμφισβήτηση πως και στα δυο παιχνίδια ήμασταν καλύτεροι», απάντησε ο Ιδιακέθ στο ερώτημα κατά πόσον άξιζε την ομάδα του τη νίκη.

Για τον Ασούμπρε ο Βάσκος προπονητής τόνσε: «Ήταν άτυχος πέρσι διότι τραυματιστηκε όταν ανέλαβα. Και φέτος είχε ένα τραυματισμό αλλά επέστρεψε μαζί μας και ναι έχω λόγους να είμαι χαρούμενος μαζί του«».

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία