Ο ΑΠΟΕΛ αξίζει περισσότερα λεφτά από όλο το πρωτάθλημα του Μαυροβουνίου

Η Σουτιέσκα ζει τις μεγαλύτερες στιγμές της ιστορίας της. Ποτέ ξανά στο παρελθόν δεν κατάφερε να πάρει πρόκριση στην επόμενη φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η τύχη έμελλε σε αυτή την επιτυχία της να βρει στο δρόμο της τον ΑΠΟΕΛ.
 
Οι γαλαζοκίτρινοι αντιμετωπίζουν για πρώτη φορά ομάδα από το Μαυροβούνιο. Οι διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι τεράστιες. Με βάση το γεγονός ότι οι πρωταθλητές Κύπριου είναι πιο έμπειροι και διαθέτουν παίκτες με περισσότερες παραστάσεις, είναι το απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης.

Η αξία του ρόστερ του ΑΠΟΕΛ, με βάση την αξιολόγηση του transfermark, είναι οκτώ φορές μεγαλύτερη από αυτού των Μαυροβουνίων. Η Σουτιέσκα είναι στη δεύτερη θέση στη χώρα της όσον αφορά τη χρηματιστηριακή αξία των παικτών της, που κοστολογούνται στα 3.88 εκατομμύρια ευρώ, ελάχιστα πιο κάτω από την Μπούντουσνοστ (4.15 εκατ. ευρώ) η οποία πέρσι ήταν στην 2η θέση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΑΠΟΕΛ, σύμφωνα με τους υπολογισμούς της εν λόγω ιστοσελίδας, αξίζει περισσότερα από όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος Μαυροβουνίου. Εάν προσθέσουμε τις αξίες των δέκα ομάδων της πρώτης κατηγορίας των χωρών ανέρχεται 21.92 εκατ. ευρώ.

Δηλαδή περίπου 4.000.000 πιο κάτω από τους γαλαζοκιτρίνους. Η χρηματιστηριακή αξία του ΑΠΟΕΛ, μετά και τις τελευταίες προσθήκες, είναι στα 25.78 εκατ. ευρώ.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ