Πρόδωσε τη μεταγραφή του στην Ομόνοια ο Μποτεάκ

Μια ανάσα από την Ομόνοια βρίσκεται ο Ερίκ Μποτεάκ. Ο Γάλλος εξτρέμ επιβεβαίωσε την είδηση που τον ήθελε να είχε δεχθεί πρόταση από τους πράσινους με σχετική ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο παίκτης αποδέχθηκε την πρόταση του τριφυλλιού απορρίπτοντας ουσιαστικά τη δεύτερη προσφορά που είχε από την Τουρκία και έτσι αναμένεται να ντυθεί στα πράσινα.

Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στην Αυστραλία για λογαριασμό της Μπρίσμπεϊν Ρόαρ. Το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του το πέρασε στη Ligue 1 της Γαλλίας, καταγράφοντας 172 συμμετοχές στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας, έχοντας πετύχει 26 τέρματα. 

Δείτε την ανάρτηση του Γάλλου:

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας