Η εξάρτηση από τον Τάμαρι και ο παίκτης που κρύφτηκε στις μεταγραφές

Την ανάγκη ο ΑΠΟΕΛ να μην εξαρτιέται τόσο πολύ από τον Μούσα Αλ Τάμαρι επεσήμανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των γαλαζοκιτρίνων, Γιάννος Ιωάννου, σχολιάζοντας την ευρωπαϊκή πρεμιέρα απέναντι στην Σουτιέσκα.
 
Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0 σχολίασε και την εμφάνιση των νεοφερμένων ποδοσφαιριστών της ομάδας.
 
Για τον αγώνα με την Σουτιέσκα: «Ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για το ΑΠΟΕΛ. Όλοι αναμέναμε να δούμε το ΑΠΟΕΛ με πολλές αλλαγές σε σύγκριση με πέρσι. Το μόνο βέβαιο που έχω αντιληφθεί εγώ, βλέποντας το χθεσινό παιχνίδι, είναι ότι έχει αποκτήσει πολύ καλούς παίκτες. Και ποιοτικά αλλά και ποσοτικά. Το θέμα είναι εκτός από ατομικά και το καλό υλικό, να γίνει και καλή ως ομάδα, με τους παίκτες που έχουν ποιότητα. Οι νέοι πρέπει να εγκλιματιστούν», ανέφερε αρχικά.
 
Για τους παίκτες ποιότητας που έχει το ΑΠΟΕΛ και μετά τις προσθήκες: «Πλέον, υπάρχουν 18-19 παίκτες που θα… ζήλευε να τους έχει οποιαδήποτε ομάδα. Το ερώτημα είναι το κατά πόσο θα βρουν τη χημεία στην πορεία, για να μας δώσουν και την ποιότητα μέσα στο γήπεδο έτσι ώστε ο φίλαθλος να την απολαμβάνει».

Για την εξάρτηση του ΑΠΟΕΛ στον Τάμαρι: «Αυτό το ζήσαμε σε πολύ μεγάλο βαθμό και τη τελευταία σεζόν. Νιώθω όπως ένιωθα και χθες το βράδυ, είχε κέφι, είχε διάθεση, είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει μια φάση έτσι ώστε το ΑΠΟΕΛ να πετύχει ένα γκολ ή να αποκτήσει το πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων. Αυτό είναι και πλεονέκτημα και μειονέκτημα για το ΑΠΟΕΛ. Αν συνεχιστεί θα λέμε πως αν πάει καλά ο Μούσα σε ένα παιχνίδι ή γενικότερα στη σεζόν, η ομάδα θα πάει καλά. Ευελπιστώ όμως, πως με την απόκτηση καλών και ποιοτικών παικτών, να μην είμαστε εξαρτημένοι τόσο πολύ από τον Τάμαρι».

Για τον παίκτη που ξεχώρισες από το παιχνίδι: «Ο Μιχαΐλοβιτς πιστεύω πως είναι σε θέση να βοηθήσει και τον έχω δει ότι έχει ποιότητα, έχει τα στοιχεία να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα. Δεν τον είχα υπόψιν μου με βάση τις υπόλοιπες μεταγραφές. Με ικανοποίησε πάρα πολύ η εμφάνισή του».

Πώς είδε τον Μπέλετς: «Αν δεν ήταν η φάση του πέναλτι θα λέγαμε όλοι ότι το ΑΠΟΕΛ πέτυχε λαχείο. Δεν παύει να ήταν ένα λάθος που εύκολα μπορεί να το αποφύγει και να μην ξανά συμβεί. Το ΑΠΟΕΛ έχει μια 2άδα τερματοφυλάκων πολύ καλή και σε αυτή τη θέση δεν νιώθω ανασφάλεια».
 
Για τους Πάβλοβιτς και Χαλένιους: «Έχουν διαφορετικά στοιχεία ο ένας από τον άλλο. Εύκολα κρατούν την μπάλα και οι δυο όταν την πάρουν στα πόδια. Έχουν καλό χειρισμό της μπάλας και ο Παβλοβιτς και ο Χαλένιους. Τις ελάχιστες φάσεις που πήρε μπάλα κράτησε τη μπάλα ο Χαλένιους, την έσπασε αριστερά είτε δεξιά, κρατώντας την μέσα από 2-3 αμυντικούς».
 
Για τη ρεβάνς: «Σίγουρα θα είναι πιο έτοιμη η ομάδα. Είχε τον ενθουσιασμό και το πάθος η Σουτζέσκα χθες βράδυ. Με ένα καλό ξεκίνημα και τη βοήθεια του κόσμου θα είναι ένα αλλιώτικο παιχνίδι από το χθεσινό. Έχει μεγάλο πλεονέκτημα το ΑΠΟΕΛ για πρόκριση».
 
Αν ο Άλεφ μπορεί να αλλάξει την εικόνα του ΑΠΟΕΛ στο χώρο του κέντρου: «Ένας παίκτης που όλοι είχαμε ή έχουμε πολύ καλή άποψη. Θα είναι μια σημαντική μονάδα για το ΑΠΟΕΛ. Είμαι αισιόδοξος για τον επαναληπτικό, θα είναι σαφώς βελτιωμένο το ΑΠΟΕΛ με σωστή δουλειά και καθοδήγηση».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Βγαίνει μπροστά ο Παπασταύρου-«Δυστυχώς δεν εξελίχθηκε όπως θέλαμε ο τελικός»
Η μπάλα στήνεται στη σέντρα-Αρχίζει το EURO U-17 στην Κύπρο
Η αναφορά του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για τη νίκη της Πάφου-«Η χαρά μας είναι εμφανής»
Έγινε χαμός στην Πάφο για το κύπελλο-Πανηγύρισαν με την ψυχή τους (pics)
Έτσι έγραψε ιστορία η Πάφος-Κέρδισε το πρώτο της τρόπαιο και εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο
Καρσέδο: Είμαι περήφανος για την ομάδα, πανευτυχής για αυτό που καταφέραμε
BINTEO: Η στιγμή που οι παίκτες της Πάφου σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό
Το μήνυμα Ντουμπόφ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου-«Είναι μόνο η αρχή, ονειρευόμαστε και πρωτάθλημα»
Τρελά πανηγύρια από τους ποδοσφαιριστές της Πάφου-Σήκωσαν ψηλά τους Ντούμποφ και Καρσέδο (pics)
Το σχόλιο Χριστοδουλίδη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την Πάφο-Ποιους ξεχώρισε