Εξήγησε γιατί επέλεξε την Ομόνοια ο Ορτέγα

Το πρώτο 24ωρο του Μίκαελ Ορτέγα στην Πολωνία μέσα από το φακό του OFC TV. Η άφιξη στο «Mistral», η υπογραφή συμβολαίου, οι πρώτες δηλώσεις και η πρώτη προπόνηση!

«Αισθάνομαι χαρούμενος που ήρθα σε μία τόσο μεγάλη ομάδα που με έχει υποδεχτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ελπίζω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες και να τους ανταποδώσω στο γήπεδο και στις προπονήσεις, την αγάπη που μου έδειξαν, ώστε ο κόσμος να είναι χαρούμενος», ήταν το αρχικό του σχόλιο του Κολομβιανού. 

Για τον Μπεργκ: «Μίλησα με τον προπονητή. Οι σκέψεις και οι στόχοι του είναι ξεκάθαροι. Μου είπε πολύ καλά λόγια για την ομάδα. Είναι ευκαιρία να γίνουν θετικά πράγματα. Ξέρω ότι είναι μια λαοφιλής ομάδα. Αυτό είναι κάτι που με έκανε να έρθω».

Σε ποια θέση αγωνίζεται: «Αγωνίζομαι κυρίως ως μεσοεπιθετικός αλλά και ως μέσος. Τα δυνατά μου χαρακτηριστικά είναι να μεταφέρω την μπάλα στην επίθεση και να σκοράρω. Εύχομαι ο θεός να βοηθήσει και να πάνε όλα καλά».

Για το πως νιώθει που ήρθε στην Ομόνοια: «Νιώθω ευτυχισμένος είναι μεγάλο βήμα και μία μεγάλη ευκαιρία. Ελπίζω να τα πάω καλά. Έχω την εμπειρία να αγωνίζομαι σε ξένες χώρες και τώρα που είμαι ξανά στην Ευρώπη νιώθω αυτοπεποίθηση πως θα διαχειριστώ τα πράγματα με καλύτερο τρόπο. Η ομάδα θέλει να παλέψει για μεγάλα πράγματα, έχει ψηλούς στόχους. Αυτή η νοοτροπία είναι από τα ισχυρά κίνητρα που με έκανε να θέλω να έρθω».

Για τον κόσμο: «Να είναι βέβαιος ο κόσμος πως θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για να επιτύχουμε. Αυτό θα γίνει με σκληρή δουλειά και προετοιμασία. Θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις ψηλές προσδοκίες που έχει ο κόσμος».

Δειτε Επισης

Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»