«Γενναίοι απέναντι στον οικονομικά δυνατότερο ΑΠΟΕΛ, που θα υποστεί τεράστια πίεση»

Γενναία και δυνατά. Στοιχεία που θέλει να έχει η Σουτιέσκα, στη ρεβάνς της ήττας 1-0 στο Μαυροβούνιο, απέναντι στο ΓΣΠ την ερχόμενη Τρίτη (30/07).

Αυτό τόνισε αρκετές φορές σε τοποθετήσεις του ο Μίγιαν Βλαϊσάβλεβιτς, o oποίος δεν είχε αγωνιστεί στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

«Παίξαμε γενναία, δυνατά απέναντι στην Σλόβαν και σημειώσαμε μία μεγάλη επιτυχία. Επαναλάβαμε το ίδιο παιχνίδι με τους Κύπριους, αυτή τη φορά όμως δεν ήμασταν τυχεροί. Ακολουθεί η ρεβάνς και ελπίζουμε να αλλάξει η κατάσταση. Πρέπει να παίξουμε γενναία για να κάνουμε άλλη μία έκπληξη, ώστε να βρεθούμε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, απέναντι στον ισχυρότερο οικονομικά και δυνατό ΑΠΟΕΛ. Οι Κύπριοι είναι το φαβορί, αλλά ήταν και οι Σλοβάκοι. Στα χαρτιά έτσι είναι, στο χορτάρι μετρά η ποιότητα» ανάφερε αρχικά ο Μαυροβούνιος μέσος.

Όσον αφορά στους επόμενους αντιπάλους για τον γ’ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ ή του Γιουρόπα Λιγκ (σ.σ. θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη των αγώνων του ΑΠΟΕΛ, ο 28χρονος ξεκαθάρισε ότι η σκέψη παραμένει στο ματς στην Λευκωσία.

«Κανένας δεν σκέφτεται τον επόμενο αντίπαλο. Όλες οι σκέψεις είναι επικεντρωμένες στην Λευκωσία και τη μονομαχία με τον ΑΠΟΕΛ. Θα επαναλάβω ακόμη μία φορά, οι Κύπριοι είναι το φαβορί, αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε για να φτάσουμε στη νίκη. Πρέπει να παίξουμε δυνατά και γενναία. Είναι ο μόνος τρόπος για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Επιπλέον, είδαμε ότι μπορούμε να παίξουμε εναντίον της Κύπρου και το πλεονέκτημά μας είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ θα υποστεί τεράστια πίεση αν αποκλειστεί» είπε.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Αναμονή για το άνοιγμα της Βόρειας στον ΑΠΟΕΛ-Ηφαίστειο το ΓΣΠ στον τελικό με ΑΕΚ
Ηλίας Χαραλάμπους για το πρωτάθλημα με τη Στεάουα: Να είμαι καλός οδηγός και για άλλους προπονητές
Σφράγισε την παραμονή της η Καρμιώτισσα, στη δεύτερη κατηγορία η Δόξα
Οριστικά στη Β’ κατηγορία η Δόξα μετά και τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής
Νίκη γοήτρου για τον Οθέλλο κόντρα στην ΑΕΖ
Πλήρες sold out μέσα σε επτά ώρες έκαναν οι ΑΠΟΕΛίστες για τον τελικό του πρωταθλήματος
Έγιναν καπνός τα εισιτήρια από τους ΑΠΟΕΛίστες για τη Νότια μέσα σε δέκα λεπτά
Συγκινεί ο Κατσαβάκης-Σε δημοπρασία η φανέλα του Champions League για την Ανόρθωση
Μήνυμα νίκης από Ρόκα-«Δεν υπάρχει χώρος για τοξικότητα και απαισιοδοξία»
Τα εισιτήρια του ΑΠΟΕΛ για τον τελικό πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΚ