Mπόζοβιτς: Δεν πειράζει που παίζει «βρώμικα» ο ΑΠΟΕΛ-Ήταν τόσο αιχμηροί

Αδικημένοι από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα αισθάνονται στην Σουτιέσκα και εκφράζουν την αισιοδοξία για ανατροπή των δεδομένων στο ΓΣΠ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ στη ρεβάνς του 1-0 για τον β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε δηλώσεις του σε Μέσο (vijesti.me) της πατρίδας του ο επιθετικός των Μαυροβούνιων, Μπόγιαν Μπόζοβιτς, υποστήριξε ότι ο ΑΠΟΕΛ αρέσκεται στο να παίζει για το μηδέν και εξαρτάται από την ποιότητα ορισμένων παικτών του στην επίθεση.
 
Αξίζει να αναφερθεί ότι η αποστολή της Σουτιέσκα γύρω στις 14:00 το μεσημέρι έφθασε στην Κύπρο και το βράδυθα προπονηθεί στο ΓΣΠ.

Για τον πρώτο αγώνα: «Ίσως να ήταν διαφορετικά, παίξαμε έναν πολύ καλό αγώνα. Είχαμε ευκαιρία, δεν νομίζω ότι αξίζαμε να χάσουμε, αλλά το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετρά. Πρέπει να σκεφτούμε τι ακολουθεί στο παιχνίδι στη Λευκωσία».

Για τη διαφορά Σλόβαν και ΑΠΟΕΛ: «Και οι δύο ομάδες είναι πραγματικά ισχυροί. Για εμάς οι Σλοβάκοι ήταν πιο κατάλληλοι για εμάς. Ήθελαν να επιτεθούν, αλλά δεν ήταν τόσο πειθαρχημένοι. Αντίθετα ο ΑΠΟΕΛ του αρέσει να παίζει για το μηδέν και προσπαθεί με την ατομική ποιότητα των παικτών του στην επίθεση. Δεν πειράζει οι Κύπριοι να παίζουν “βρώμικα”, είναι όλα για χάρη των αποτελεσμάτων και αυτό φάνηκε στον πρώτο αγώνα».

Αν ο ΑΠΟΕΛ θα συμπεριφερθεί διαφορετικά στην έδρα του: «Αυτό είναι το παιχνίδι τους. Ο προπονητής τους είναι Ιταλός, αυτό συμβαίνει στο γήπεδο. Είναι αλήθεια ότι το ΑΠΟΕΛ άλλαξε πολλούς παίκτες αυτό το καλοκαίρι και ίσως χρειαστεί χρόνος για να συνηθίσουν όλοι το ρόλο τους, αλλά δεν πιστεύω ότι ο αντίπαλός μας θα μπορέσει να ξεκινήσει το παιχνίδι του από την αμυντική γραμμή. Όταν οι αντίπαλοι παίκτες ήταν τόσο αιχμηροί και γενναίοι στο Νίκσιτς, τότε αναμένεται να είναι ακόμα περισσότερο στην έδρα τους».

Για τη ρεβάνς: «Ίσως χρειαζόμασταν να πάμε στην Κύπρο με ένα πιο θετικό αποτέλεσμα και επομένως με πολύ περισσότερη αισιοδοξία. Δεν θα πάμε για τουρισμό στη Λευκωσία, πιστεύουμε ότι μπορούμε να χαλάσουμε τον λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ, αλλά γνωρίζουμε επίσης ότι ο αντίπαλος έχει σοβαρό πλεονέκτημα».
 
Για τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Υπάρχει μια αίσθηση κούρασης, αγωνιζόμαστε στο εγχώριο πρωτάθλημα και θέλουμε να επιδείξουμε στην Ευρώπη. Το πρόγραμμα είναι σταθερό, αλλά αυτό είναι διασκεδαστικό, διότι οι ευρωπαϊκοί αγώνες αποτελούν πρόκληση για καθέναν από εμάς».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19
Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή