Η... αυτοκτονία του ΑΠΟΕΛ και οι δικαιολογίες που δεν δέχεται ο Τραμετσάνι

Στην καθιερωμένη διάσκεψη Τύπου πριν από τον αυριανό (30/7) αγώνα με τη Σουτιέσκα μίλησε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Πάολο Τραμετσάνι, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα δεχτεί δικαιολογίες στο δύσκολο αυτό παιχνίδι. 
 
Ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε στο σημείο που μπορεί ν' αποτελέσει κλειδί έτσι ώστε να έρθει η πρόκριση στην ομάδα του, ενώ ρωτήθηκε και για την πίεση που υπάρχει στους γαλαζοκίτρινους, την οποία χαρακτήρισε καλή, αφού μπορούν να τη διαχειριστούν. 
 
Οι δηλώσεις του:

Τι θα έκανε αν του πρόσφεραν το 0-0 χωρίς να διεξαχθεί ο αγώνας: «Θα δεχόμουν σίγουρα. Αλλά για να μιλήσουμε σοβαρά ξέρουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εμείς θα δώσουμε το 100%. Το πιο σημαντικό είναι οτιδήποτε κι αν συμβεί στο γήπεδο πρέπει να μπορούμε να αντιδράσουμε. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για μας και για αυτούς».

Για το κλειδί της πρόκρισης: «Πρέπει να είμαστε συμπαγείς ως ομάδα. Δεν πρέπει να πάρουμε καθόλου ρίσκο στο παιχνίδι μας. Πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε έτσι ώστε να κερδίσουμε μέτρα. Πρέπει να βάλουμε παίκτες στις γραμμές τους. Αύριο αν δεν πιέσουμε αυτή την ομάδα θα είναι αυτοκτονία. Γνωρίζουμε πόσο σφικτή ομάδα είναι. Αύριο είναι πολύ σημαντικός ο τρόπος που θα αντιδράσουμε σε κάθε στιγμή. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία αύριο. Η ομάδα μου και οι παίκτες μου θα δώσουν το 100% των δυνάμεών τους. Μπορώ να πω ότι είμαστε πανέτοιμοι για αυτόν τον αγώνα». 

Για την πίεση: «Είναι καλό να ελέγχουμε την πίεση. Οι παίκτες μου είναι συνηθισμένοι να αγωνίζονται υπό πίεση. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να ελέγξουμε την πίεση».

Για το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστεί αύριο σε ένα καλύτερο αγωνιστικό χώρο: «Όταν παίζουμε σε διαφορετικό γήπεδο ποτέ δεν δέχομαι να έχουμε δικαιολογίες γιατί ο αντίπαλος παίζει στο ίδιο χορτάρι με εμάς. Μπορούν να μου δώσουν το 100% στις προπονήσεις. Εσείς βλέπετε μόνο το παιχνίδι. Εγώ βλέπω και τις προπονήσεις για αυτό είμαι χαρούμενος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Σα Πίντο: Είμαι ήσυχος, ευγενικός αλλά δεν πρέπει να μου φερθείς άσχημα, όπως έγινε με την Ανόρθωση
Σε ρυθμούς προετοιμασίας η Εθνική Futsal
Η καυτή σφυρίχτρα στο ντέρμπι κορυφής στην Αρένα-Όλοι ορισμοί
Η χωρητικότητα του νέου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ, το κόστος και ο χρόνος παράδοσής του
Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε