Έσπασε το ρόδι στο τελευταίο επί ολλανδικού εδάφους η Ανόρθωση

Με νίκη (1-0) επί της Σαρχάντ ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Ολλανδία η Ανόρθωση, με το γκολ να σημειώνεται από κεφαλιά του Βργκοτς στο 52', έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ράγιος. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Αμμοχώστου ολοκλήρωσε τον κύκλο της και επιστρέφει στην Κύπρο την Τετάρτη (31/7), έχοντας σημειώσει την πρώτη της νίκη στο εν λόγω φιλικό.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια έδωσε λεπτά σε 22 ποδοσφαιριστές μοιράζοντας ξανά τον χρόνο συμμετοχής όπως άλλωστε συνηθίζει. Στον αγώνα δεν χρησιμοποιήθηκαν μόλις πέντε ποδοσφαιριστές, οι Ρόσος, Νικολάου, Κέζος, Κορρέα και Χριστοδούλου.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε γι' άλλο ένα παιχνίδι ο βασικός τερματοφύλακας της «Κυρίας», Γκιόργκι Λόρια, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 46’ από τον Γιώργο Παπαδόπουλο.

Ανόρθωση (Τιμούρ Κετσπάγια): Λόρια (46′ Παπαδόπουλος), Στυλιανού (46′ Κοφί), Σίλντενφελντ (46′ Βργκοτς), Π. Αρτυματάς (55′ Σελίν), Πηλέας (64’Σωτηρίου), Νταουσβίλι (58′ Μαργκάσα), Ιωάννου (46′ Ράγιος), Βασιλακάκης (46′ Κ. Αρτυματάς), Οκριασβίλι (46′ Γκαλίτσιος), Εγγλέζου (46′ Μανθάτης), Κατσαράβα (62′ Χατζηβασίλης).

Δειτε Επισης

Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής