Μία ξεκάθαρη άποψη για τον Πάολο Τραμετσάνι από έναν άνθρωπο του Αρχαγγέλου

Ο ΑΠΟΕΛ έχει εξαιρετικό υλικό και θα κερδίσει με τον Πάολο Τραμετσάνι, είτε είχε καλή εμφάνιση, είτε όχι.

Την άποψη αυτή εξέφρασε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των γαλαζοκιτρίνων, Κώστας Φασουλιώτης, ο οποίος σημείωσε ότι το σημαντικό είναι να έρχεται το ιδανικό αποτέλεσμα.

Μιλώντας στον Super Sport FM το μέλος του σκάουτινγκ των γαλαζοκιτρίνων σχολίασε πώς δεν πρέπει ο κόσμος να περιμένει ότι η ομάδα μέσα σε 20 ημέρες θα πιάσει το τοπ της απόδοσής της.

Πάντως, τόνισε ότι βλέπει τις προπονήσεις στον Αρχάγγελο και υπάρχει αρκετή ποιότητα.

Πόσο καιρό είστε στο ΑΠΟΕΛ: «Είναι εννέα χρόνια συνολικά. Δύο χρόνια με τη διοίκηση του κ. Ερωτοκρίτου και τα υπόλοιπα με την διοίκηση του κ. Πετρίδη. Οι ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ είναι με διαφορά οι καλύτερες στην Κύπρο. Θεωρώ ότι η αγάπη μου για την ομάδα είναι κάτι πολύ σημαντικό. Πάνω από όλα είναι το ΑΠΟΕΛ».

Για τη ρεβάνς με την Σουτιέσκα: «Χρειάζεται σοβαρότητα. Πρέπει να δούμε το παιχνίδι όσο πιο καλά γίνεται. Έχει ένα πολύ γεμάτο ρόστερ το ΑΠΟΕΛ. Είναι η καλύτερη μεταγραφική περίοδος τα τελευταία χρόνια. Οι παίκτες είναι σε πολύ ψηλό επίπεδο. Όλες οι προσθήκες που έγιναν. Βλέπω και κάποιες προπονήσεις και το ΑΠΟΕΛ έχει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές. Μην περιμένετε μετά από 20 μέρες να… πετά μια ομάδα. Κερδίσαμε 0-1 στο πρώτο παιχνίδι και υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις. Δεν υπάρχει μια ομάδα να πετά μέσα στο γήπεδο μέσα σε τόσο μικρό διάστημα».
 
Το ΑΠΟΕΛ δεν είχε όμως και την καλύτερη εμφάνιση στον πρώτο αγώνα: «Εγώ θέλω να κερδίζει το ΑΠΟΕΛ και με εμφανίσεις που δεν είναι καλές. Το ΑΠΟΕΛ θέλει κάθε χρόνο να μπαίνει στους ομίλους. Το αποτέλεσμα μετράει και όχι η εμφάνιση. Πέρσι χάσαμε 3-1 από τη Σούντουβα. Ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή, δεν πρέπει να ζητά πολλά πράγματα, είναι αρχή ακόμη.

Το πιο σημαντικό που σκέφτεται ο προπονητής, είναι το αποτέλεσμα και όχι η εμφάνιση. Αν έχει και καλή εμφάνιση, θα είναι ότι καλύτερο. Παιχνίδι με παιχνίδι το ΑΠΟΕΛ πρέπει να σκοπεύει για το πώς θα περάσει στον επόμενο γύρο. Το ΑΠΟΕΛ θα κερδίζει παιχνίδια ακόμη κι αν δεν κερδίζει τις εντυπώσεις. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Ο προπονητής έδειξε ότι ξέρει να διαβάζει το παιχνίδι. Το ΑΠΟΕΛ θα κερδίζει παιχνίδια χωρίς να παίζει καλά».

Αν πιστεύει στην πρόκριση: «Στο ΓΣΠ ξέρει πώς να παίρνει τα αποτελέσματα. Εύκολα ή δύσκολα θα βρεθεί στην επόμενη φάση. Αυτό που θα έλεγα, είναι πως με το ρόστερ που έχει ετοιμάσει το ΑΠΟΕΛ, έχει αρκετούς ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του ο προπονητής. Πολύ δύσκολα απόψε θα έχει κάποια άσχημη εξέλιξη».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών