Τα 5.000.000 ευρώ που χωρίζουν την ΑΕΛ και τον ʼρη

Να ολοκληρώσει αυτό που άρχισε πριν από μια εβδομάδα στο «Κλέανθης Βικελλίδης» θέλει η ΑΕΛ, η οποία κοντράρεται με τον Άρη στις 20:00 στην «ΑΕΚ Αρένα».
 
Οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού άντεξαν την πίεση στην... καυτή έδρα στη Θεσσαλονίκη και θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να βρεθούν στον γ' προκριματικό, εκεί όπου θα συναντήσουν τη Μόλντε, η οποία στην προηγούμενη φάση άφησε εκτός την Τσουκαρίτσκι.
 
Ο αγώνας είναι εξαιρετικά σημαντικός και για την κατάταξη Κύπρου και Ελλάδας στη βαθμολογία της UEFA, με κίνητρο την 15η και προνομιούχα θέση που επιτρέπει να στέλνεις ως χώρα πέντε ομάδες στην Ευρώπη.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αύξησε τη διαφορά στη μάχη για πέντε ευρωπαϊκά εισιτήρια η Κύπρος
 
Οι δύο σύλλογοι, παρουσιάζουν σημαντική - αλλά όχι χαοτική - διαφορά στη χρηματιστηριακή αξία του ρόστερ τους. Σύμφωνα με την καταγραφή της ιστοσελίδας «transfermarkt», η υπολογιζόμενη αξία των παικτών της ΑΕΛ φτάνει τα 10.48 εκατομμύρια ενώ του Άρη τα 15.70 εκατομμύρια. 
 
Ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής της ομάδας της Θεσσαλονίκης είναι ο Μπράουν Ιντέγε, ο οποίος κοστολογείται στα δύο εκατομμύρια ευρώ, ενώ από πλευράς των κυπελλούχων ισοβαθμούν στην πρώτη θέση οι Χρίστος Γούιλερ και Νταβόρ Ζντραφκόσφκι με 600.000 ευρώ. 
 
Παράλληλα οι Θεσσαλονικείς έχουν ακόμη τρεις παίκτες με αξία περισσότερη του ενός εκατομμυρίου. Πρόκειται για τους Σάσα (1.750.000), Σούντγκρεν (1.200.000) και Ντουάρτε (1.000.000).
 
 
Για την ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ ξεχωρίζουν να έχουν τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία οι Νιλς Τεξέιρα (500.000), Γκεβόργκ Γκαζαριάν (500.000), Γιον Γκαστανιάγα (500.000), Μάνουελ Τόρες (500.000) και Πάτρικ Πρόσεκ (500.000).
 
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι πέντε από τους επτά πιο ακριβούς παίκτες του Άρη έχουν αποκτηθεί τη φετινή σεζόν, στην οποία έχει επενδυθεί γερό χρήμα για είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Το γεγονός αυτό κάνει ακόμη πιο σπουδαία την ενδεχόμενη πρόκριση της ΑΕΛ σε βάρος της ομάδας της Θεσσαλονίκης. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

«Μιλάς του κόσμου, δίνει λεφτά και κλαίει γιατί φτάσαμε σε αυτή τη δύσκολη θέση»
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Η προσοχή στραμμένη σε ΓΣΠ και Αρένα
ΒΙΝΤΕΟ: Μπούκαραν στη συνέντευξη Τύπου και... τρέλαναν τον Ηλία Χαραλάμπους οι παίκτες του
ΒΙΝΤΕΟ: Με φωτοβολίδες, πυροτεχνήματα και συνθήματα «έκαψαν» τη Λευκωσία οι οπαδοί της Ομόνοιας 29Μ
Το σήκωσε η Ομόνοια Αραδίππου και ανεβαίνει επίσημα με Ομόνοια 29Μ και ΕΝΠ
Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο