Στα δίχτυα της αβεβαιότητας η ΑΕΛ

Όπως εξελίχθηκαν τα δύο παιχνίδια ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Άρη αποδείχθηκε ότι η πρόκριση κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ένα πέναλτι ήταν τελικά αυτό που έκανε τη διαφορά.
 
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης φάνταζε ως το φαβορί του ζευγαριού και με βάση το αποτέλεσμα επαληθεύτηκε η πρόβλεψη. Η αλήθεια είναι ότι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» οι Θεσσαλονικείς ήταν ανώτεροι, όμως στην «ΑΕΚ Αρένα» οι γαλαζοκίτρινοι πάλεψαν όμως ατύχησαν σε κάποιες φάσεις.

Το γρήγορο γκολ του Άρη υποχρέωσε την ΑΕΛ να ανεβεί περισσότερο προς την επίθεση και δεν είναι τυχαίο ότι ολοκλήρωσε με περισσότερες τελικές (7-3) από τον αντίπαλο.

Αυτό που μένει, όμως, στο τέλος είναι ο αποκλεισμός. Το ευρωπαϊκό ταξίδι της ομάδας της Λεμεσού ολοκληρώθηκε νωρίς, πλέον η ΑΕΛ θα πρέπει να επικεντρωθεί στις εγχώριες διοργανώσεις και να βρει τον τρόπο να παραμείνει ανταγωνιστική στη νέα σεζόν.

Σύμφωνα και με τα λεγόμενα του προπονητή της ομάδας, Ντούσαν Κέρκεζ, τα πάντα στην ομάδα της Λεμεσού είναι σε αβεβαιότητα. Είναι γνωστό ότι ο πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους δήλωσε ξεκάθαρα ότι έχει πρόθεση να αποχωρήσει, έτσι από την εκλογική συνέλευση ενδεχομένως να προκύψουν εξελίξεις.

Από εκεί και πέρα, ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να προκύψουν και περαιτέρω εξελίξεις. Ο τεχνικός των γαλαζοκίτρινων άφησε να νοηθεί ότι ούτε το δικό του μέλλον, ούτε των παικτών του είναι βέβαιο στην ομάδα.

«Αύριο έχουμε εκλογική συνέλευση, δεν ξέρω αν θα μείνω εγώ, οι παίκτες. Είναι μπερδεμένη κατάσταση. Ελπίζω να έρθουν όλοι να βοηθήσουν και να είμαστε ενωμένοι. Θέλω να πω μπράβο σε όλους που δουλεύουν στην ΑΕΛ. Αν δεν υπήρχε η κάρτα φιλάθλου θα ήταν διαφορετικό παιγνίδι» ήταν η χαρακτηριστική δήλωσή του.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»