Οριστική απόφαση Σοφοκλέους για την επόμενη μέρα στην ΑΕΛ

Οριστική είναι η εξέλιξη που προκύπτει όσον αφορά την προεδρία της ΑΕΛ. Ο Ανδρέας Σοφοκλέους ενημέρωσε κατά τη διάρκεια της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της εταιρείας, ότι αποχωρεί από την προεδρία λεμεσιανής της ομάδας.

Έπειτα από αυτή την απόφαση, οι μετοχές του μεταφέρονται στο σωματείο της ΑΕΛ, ενώ την ευθύνη για σύσταση Γενικής Συνέλευσης θα έχει το σωματείο των γαλαζοκιτρίνων. 

«Είναι η τελευταία μου ημέρα στην ΑΕΛ. Αποχωρώ και τίποτα δεν αλλάζει. Αφήνω τις μετοχές μου στο Σωματείο Το ότι έκανα 10 χρόνια στην ΑΕΛ το γνωρίζετε. Φεύγω γεμάτος με συναισθήματα και θετικά και αρνητικά. Το ότι έκανα, το έκανα με την καρδιά μου. Κέρδισα μάχες με την ΑΕΛ. Αύριο να αναλάβει κάποιος μόνος του, μόνο αν έρθει κάποιος από το εξωτερικό. Γίνονται συζητήσεις… Πρέπει να γίνει κάποιος φορέας που να εγγυάται το μέλλον της ΑΕΛ. Με 1.3εκ τηλεοπτικά δικαιώματα δεν μπορεί τα επόμενα χρόνια η ΑΕΛ να πρωταγωνιστεί. Η ΑΕΚ έκανε 2000 χιλιάδες διαρκείας, η Ανόρθωση 3500 και εμείς 400. Εγώ δίνω της μετοχές που έχω σε οποίον θέλει να αναλάβει. Ο Κώστας Χριστοδούλου δεν μπορεί να αναλάβει άμεσα όπως συζητήσαμε. Πρέπει να έρθουν άτομα να διαχειριστούν την ποδοσφαιρική ΑΕΛ. Εγώ πάντα θα είμαι εδώ, φυγάς δεν θα γίνω ποτέ. Η είμαστε ΑΕΛίστες ή δεν είμαστε. Εγώ μέσω της ιδιοκτησίας των μετόχων θα έχω τα μάτια μου 14. Η ΑΕΛ από οικονομικής πλευράς μπορεί να διαχειριστεί. Οι παίκτες είναι πληρωμένοι όλοι. Πρέπει να στηρίξετε τα διαρκείας. Δεν είμαστε ούτε πιο φτωχοί από τους άλλους αλλά ούτε πιο πλούσιοι», η σχετική δήλωση του επί σειρά ετών προέδρου της λεμεσιανής ομάδας. 

Η επίσημη ενημέρωση από πλευράς ΑΕΛ:

«Έγινε σήμερα η Γενική Συνέλευση της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Δημόσια ΛΤΔ στην αίθουσα St.George στο Νίκος Σολομωνίδης. Ο Ανδρέας Σοφοκλέους έθεσε το θέμα της διαδοχής του από την Προεδρία της Εταιρείας, δήλωσε ότι δεν ήταν ούτε θα γίνει ποτέ φυγάς ή προδότης και ότι θα βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα. Απεύθυνε κάλεσμα και σήμανε γενικό συναγερμό προς τον κόσμο της ομάδας μας να στηρίξει την νέα προσπάθεια , αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας και αντικάρτα, δηλώνοντας έτσι έμπρακτα την παρουσία του για την επόμενη μέρα και παράλληλα δείχνοντας προς όλους όσους επιθυμούν να έρθουν να επενδύσουν, την δυναμική του κόσμου της ΑΕΛ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»