Πού στηρίζει ο ΑΠΟΕΛ την απαίτηση για την κάρτα-Επηρεάζει Απόλλωνα και ΑΕΚ

Όπως έγινε γνωστό στη Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο ΑΠΟΕΛ ετοίμασε και απέστειλε επιστολή προς την Ομοσπονδία για να ζητήσει την παρέμβασή της προκειμένου να διεξαχθούν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια των κυπριακών ομάδων χωρίς την εφαρμογή της κάρτας φιλάθλου.
 
Η ομάδα της Λευκωσίας στην επιστολή της επικαλείται το άρθρο 39Β παράγραφο 13, στο οποίο αναφέρεται ότι η οικεία ομοσπονδία σε εξαιρετικές περιπτώσεις ώστε να εκδώσει προσωρινή κάρτα φιλάθλου.
 

«(13) Ανεξαρτήτως των διατάξεων των εδαφίων (11) και (12), η οικεία ομοσπονδία δύναται, σε εξαιρετικές περιπτώσεις, να εκδώσει προσωρινή κάρτα φιλάθλου για συγκεκριμένο αγώνα, στην οποία θα αναγράφονται μόνο τα στοιχεία της εν λόγω ομοσπονδίας» σημειώνεται στο συγκεκριμένο κομμάτι του νόμου.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει στην επιστολή του ο ΑΠΟΕΛ στην κάρτα φιλάθλου που θα εκδοθεί για συγκεκριμένο αγώνα θα αναγράφεται απλά η ημερομηνία και η ώρα του αγώνα, το όνομα της ΚΟΠ και ότι ισχύει για τον συγκεκριμένο αγώνα χωρίς να υπάρχουν άλλες περαιτέρω πληροφορίες.

Οι γαλαζοκίτρινοι θεωρούν ότι ο χαρακτηρισμός «ειδικές περιπτώσεις» μπορεί να δοθεί και στην προσπάθεια των κυπριακών ομάδων για είσοδο στους ομίλους ευρωπαϊκών ομίλων και γι’ αυτό είναι σημαντικό να έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους.

Ο ΑΠΟΕΛ ζητάει το αίτημά του να εξεταστεί άμεσα προκειμένου να λειτουργήσει το θέμα αυτό από τους προσεχείς αγώνες. Θυμίζουμε ότι οι γαλαζοκίτρινοι αγωνίζονται την ερχόμενη Τρίτη (06/08, 20:00) στο ΓΣΠ με την Καραμπάχ.

Η όποια απόφαση της ΚΟΠ επηρεάζει σαφώς και τις άλλες δύο κυπριακές ομάδες που συνεχίζουν στο Γιουρόπα Λιγκ. Η ΑΕΚ παίζει την Πέμπτη (06/08, 18:30) στην «ΑΕΚ Αρένα» με την Γκεντ, ενώ ο Απόλλωνας δίνει τη ρεβάνς στην Κύπρο (15/08, ΓΣΠ) απέναντι στην Αούστρια.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Βγαίνει μπροστά ο Παπασταύρου-«Δυστυχώς δεν εξελίχθηκε όπως θέλαμε ο τελικός»
Η μπάλα στήνεται στη σέντρα-Αρχίζει το EURO U-17 στην Κύπρο
Η αναφορά του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για τη νίκη της Πάφου-«Η χαρά μας είναι εμφανής»
Έγινε χαμός στην Πάφο για το κύπελλο-Πανηγύρισαν με την ψυχή τους (pics)
Έτσι έγραψε ιστορία η Πάφος-Κέρδισε το πρώτο της τρόπαιο και εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο
Καρσέδο: Είμαι περήφανος για την ομάδα, πανευτυχής για αυτό που καταφέραμε
BINTEO: Η στιγμή που οι παίκτες της Πάφου σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό
Το μήνυμα Ντουμπόφ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου-«Είναι μόνο η αρχή, ονειρευόμαστε και πρωτάθλημα»
Τρελά πανηγύρια από τους ποδοσφαιριστές της Πάφου-Σήκωσαν ψηλά τους Ντούμποφ και Καρσέδο (pics)
Το σχόλιο Χριστοδουλίδη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την Πάφο-Ποιους ξεχώρισε