Ανέλαβε την ευθύνη, επιμένει στο σύστημα και μοιράζει συγχαρητήρια ο Τραμετσάνι

Την ευθύνη για την ήττα του ΑΠΟΕΛ ανέλαβε ο Πάολο Τραμετσάνι μετά την επικράτηση με 2-1 της Καραμπάχ στο ΓΣΠ.

Ο Ιταλός ανέφερε ότι οι παίκτες του θα κάνουν τα πάντα για ν' ανατρέψουν το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στον επαναληπτικό. 

Οι δηλώσεις του:

Αν είναι η Καραμπάχ όπως την περίμενε: «Ναι την είδα ζωντανά στο τελευταίο παιχνίδι, ξέρουμε την ποιότητα, παίξαμε καλά τα πρώτα 45 λεπτά. Ήμασταν επιθετικοί, τους αναγκάσαμε να παίζουν μακριά από το δικό μας τετράγωνο. Μετά που δεχθήκαμε το γκολ τα επόμενα 15 λεπτά δεν ήταν εύκολο, ήταν πολύ δύσκολο. Οι παίκτες μου προσπάθησαν μέχρι το τέλος με το πνεύμα που θέλαμε και το γκολ στο τελευταίο λεπτό μας δίνει κάποιες ελπίδες».

Αν τον προβληματίζει το σύστημα με το οποίο αντιμετώπισε την Καραμπάχ ο ΑΠΟΕΛ: «Κάθε φορά μιλάμε για το σύστημα, πάντα με ρωτάτε για το σύστημα, ακόμη και όταν κερδίζουμε με ρωτάτε για το σύστημα. Πρέπει να σεβαστώ τις απόψεις μας. Νομίζω ότι ξέρω τους παίκτες μου και βρίσκω τον καλύτερο τρόπο για να παίζω. Στο πρώτο ημίχρονο δεν δεχθήκαμε γκολ, κάναμε λάθος και σκόραραν. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες την πρώτη ώρα. Είχαν τον χώρο και είναι πολύ επικίνδυνοι».

Αν είχε δυσκολίες ν' αντιδράσει στο γκολ: «Ναι είχαμε, η ψυχολογική κατάστασή μας μετά το δεύτερο γκολ δεν ήταν καλή. Το πρώτο τέρμα σίγουρα μας επηρέασε. Όλα είναι ανοικτά, μίλησα με τους παίκτες μου. Είναι δική μου ευθύνη το σημερινό αποτέλεσμα και η ήττα. Αναλαμβάνω την ευθύνη, το όνειρό μας δεν έχει τελειώσει».

Τι θ' αλλάξει στην ομάδα στον επαναληπτικό: «Δεν θ' αλλάξουμε πολλά πράγματα παιδιά. Αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε είναι η τελική πάσα. Θα προετοιμαστούμε καλύτερα για το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι. Οι παίκτες μου είναι απογοητευμένοι για το αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι η πορεία μας δεν έχει τελειώσει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η Ομόνοια για να διατηρήσει τα σκήπτρα και η Πάφος για τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της
Εφραίμ: Ευχαριστώ την Ομόνοια που με ανέδειξε, προέκταση της οικογένειας μου το ΑΠΟΕΛ
Με Σεμέδο, Στεπίνσκι και Φαμπιάνο η αποστολή της Ομόνοιας για τον τελικό
BINTEO: H άφιξη Γκαγιέγο στον Αρχάγγελο και οι υπογραφές
Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για Κβιλιτάια-Ντάλσιο και τον ρόλο του Μοράις
Εξοφλήθηκε το χρέος του Αντώνης Παπαδόπουλος-Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης
Στις κερκίδες του ΓΣΠ ο Χριστοδουλίδης για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Νέα εποχή στον ΑΠΟΕΛ με Γκαγιέγο στον πάγκο-Η ανακοίνωση του deal
Ακύρωσε εισιτήρια του τελικού που αγοράστηκαν από άλλους οπαδούς η Πάφος
Ανακοίνωσε προπονητή η Ένωση Νέων Παραλιμνίου