Crash test για Κετσπάγια και Μπεργκ στο ΓΣΠ

Μετρούν τις δυνάμεις τους στο δυνατότερο φιλικό τεστ που έδωσαν μέχρι σήμερα από την αρχή της προετοιμασίας τους, Ομόνοια και Ανόρθωση στο στάδιο ΓΣΠ στις 19:00.
 
Οι πράσινοι του Χένινγκ Μπέργκ κοντράρονται με τους κυανόλευκους του Τιμούρ Κετσπάγια, σε μια αναμέτρηση που αναμένουν αρκετοί φίλοι των δύο ομάδων με μεγάλη ανυπομονησία.
 
Μπορεί οι πλείστοι να λένε ότι τα φιλικά είναι για τους προπονητές, ωστόσο μια νίκη κόντρα σε μια άλλη μεγάλη ομάδα έστω και σε φιλικό προετοιμασίας, δίνει επιπρόσθετη ώθηση στους ποδοσφαιριστές, λίγες μέρες πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.
 
Οι απουσίες
 
Από τη μια, ο Χένινγκ Μπεργκ καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι χωρίς τους τραυματίες Ματ Νταρμπισάιαρ και Κωνσταντίνο Παναγή, οι οποίοι βρίσκονται σε περίοδο αποκατάσταση των τραυματισμών τους. Aπών από το παιχνίδι θα είναι και ο Φάνος Κατελάρης, ο οποίος αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού στην προπόνηση της περασμένης Πέμπτης, ενώ από το φιλικό θα απουσιάσει και το νέο απόκτημα της ομάδας Γιαν Λέτσιακς ο οποίος είναι ακόμα ανέτοιμος".
 
Από την άλλη, ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν υπολογίζει στον Μάριο Στυλιανού, ο οποίος δεν αγωνίστηκε ούτε στο νικηφόρο φιλικό με την Ένωση, την περασμένη Τετάρτη.
 
Στα αξιοσημείωτα του σημερινού φιλικού παιχνιδιού και η παρουσία του Φράνσις Ουζόχο για πρώτη φορά με τη φανέλα της Ομόνοιας, κόντρα στην παλιά του ομάδα.
 
Πως παρατάχθηκαν στα τελευταία τους φιλικά
 
Με την Λέγκια Γκντάνσκ αγωνίστηκε για τελευταία φορά σε φιλικό παιχνίδι η Ομόνοια, κατά την προετοιμασία της ομάδας στην Πολωνία.
Εκεί ο Νορβηγός προπονητής επέλεξε τους, Ουζόχο, Περέιρα, Κούσουλος, Λανγκ, Μανρίκε, Γκόμες, Γκόμεθ, Έζρα, Χριστοφή, Τιάγκο, Ντάρμπισαϊαρ.
 
Aπό εκείνη τη μέρα πέρασαν ήδη δώδεκα ημέρες, με τον Χένινγκ Μπεργκ στο ενδιάμεσο να δηλώνει στην κάμερα της Ομόνοιας ότι «τώρα γίνεται πιο έντονη και περισσότερο επικεντρωμένη προπόνηση στη φυσική κατάσταση, μαζί με τα φιλικά παιχνίδια τα οποία ασφαλώς είναι και προπόνηση τακτικής και περισσότερο ατομική προπόνηση για την προετοιμασία για τους αγώνες. Πιστεύω πως ο κόσμος θα αρχίσει να βλέπει μέρος της αγωνιστικής μας φιλοσοφίας κυρίως στα τελευταία δύο φιλικά μας παιχνίδια. Αυτό είναι το φυσιολογικό. Δύο εβδομάδες πριν την έναρξη της σεζόν θα πρέπει να είμαστε κοντά σε απόδοση στο τι προσδοκούμε να παρουσιάζουμε και να κάνουμε στο πρωτάθλημα».
 
Έτσι οι φίλοι των πρασίνων αναμένουν εναγωνίως τον αγώνα με την Ανόρθωση, για να δουν σε ποιο βαθμό ετοιμότητας βρίσκεται η ομάδα τους.
 
Από την άλλη, η Ανόρθωση στο φιλικό της Τετάρτης κόντρα στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου παρατάχθηκε με τους Λόρια, Βργκοτς, Σίλντενφελντ, Σελίν, Γκαλίτσιο, Πηλεα, Νταουσβίλι, Μαργκάσα, Ράγιος, Κατσαράβα, Ντούρις.
 
Ο Τιμούρ Κετσπάγια, δοκίμασε την εβδομάδα που μας πέρασε το σύστημα 3-5-2, το οποίο εφάρμοσε και στο φιλικό με την Ένωση και αναμένεται να διαφανεί κατά πόσο θα επιλέξει τον ίδιο σχηματισμό και στο φιλικό με την Ομόνοια.
 
Αναμένεται μεγάλη προσέλευση 
 
Σε ότι αφορά την προσέλευση, οι διοικήσεις των δύο ομάδων φιλοδοξούν σε μαζικό παρών του κόσμου, κάτι που ευνοεί και το γεγονός ότι ο αγώνας θα γίνει χωρίς κάρτα φιλάθλου.
 
Στα θετικά είναι και το γεγονός ότι η μέρα και η ώρα του αγώνα είναι ευνοϊκές για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, ωστόσο από την άλλη πρέπει να προσμετρηθεί και το ζήτημα των διακοπών, αφού οι πλείστοι βρίσκονται εκτός πρωτεύουσας.
 
Όσον αφορά τις τιμές των εισιτηρίων έχουν καθοριστεί στα 10 ευρώ, ενώ για παιδιά κάτω των 14 ετών η είσοδος θα είναι δωρεάν.
Για τους φίλους της Ομόνοιας, θα ισχύσουν τα εισιτήρια Διαρκείας 2019-20 και 2018-21, τα οποία σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από τους τριφυλλοφόρους, έχουν ξεπεράσει τα τέσσερις χιλιάδες, ενώ τα ταμεία του σταδίου θα ανοίξουν στ5ις 17:00.
 
Όσον αφορά την Ανόρθωση, τα εισιτήρια διατίθενται μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος διάθεσης εισιτηρίων anotickets.com και από τα ταμεία του σταδίου ΓΣΠ, την ημέρα του αγώνα, από τις 17:30.
 
Τα ταμεία που θα εξυπηρετούν τον κόσμο της Ανόρθωσης θα είναι το Δ1 και Δ2, με τους οπαδούς της Μεγάλης Κυρίας να παίρνουν θέση στο νότιο πέταλο.
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής
«Δυστυχώς η εσωστρέφεια είναι σε τέτοιο βαθμό, που δεν επέτρεψε να κάνουμε αυτά που θέλαμε»
Η αντίδραση του Απόλλωνα μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο και το μέλλον του Ματσίν
Νικόλας Χριστοφίδης: O 15χρονος με τη μεγαλύτερη «ακρίβεια πάσας» Ανώτατης Κ15 (Vid & Stats)
ΒΙΝΤΕΟ: Αποκαλύψεις Τάνκοβιτς για τη φοβερή γκολάρα που έστειλε την Πάφο στον τελικό
Σόκαρε τον Απόλλωνα σε νεκρό χρόνο η Πάφος και πέταξε για τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία της