H πρόβλεψη των Αζέρων για το σκορ με ΑΠΟΕΛ στην ΟΜΑDΑ

Με στόχο να κάνει την υπέρβαση και να πάρει το διπλό της πρόκρισης ταξιδεύει στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν ο ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Καραμπάχ. Μετά την ήττα με 2-1 στο ΓΣΠ, οι γαλαζοκίτρινοι θα κυνηγήσουν ένα σκορ πρόκρισης μέσα σε μια καυτή έδρα, για να πάρουν το εισιτήριο που οδηγεί στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. 
 
Την ίδια ώρα, σε... αναμμένα κάρβουνα βρίσκονται και οι άνθρωποι της Καραμπάχ, οι οποίοι αν και κατάφεραν να αποσπάσουν τη νίκη στο ΓΣΠ, δεν έχουν τίποτα δεδομένο αφού θεωρούν τους πρωταθλητές Κύπρου, ως μια ισχυρή ομάδα, η οποία μπορεί να κάνει και την ανατροπή. 
 
Σε δηλώσεις που παραχώρησε αποκλειστικά στην ιστοσελίδα μας, omada.com.cy, οπαδός της Καραμπάχ, Ούλκαρ Ισμαϊλζάντα, σχολίασε την επικείμενη αναμέτρηση, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πρόβλεψη των Αζέρων για το αποτέλεσμα. 
 
«Στις 13 Αυγούστου στο Μπακού και συγκεκριμένα στο Στάδιο Τοφίκ Μπαχράμοφ θα γίνουμε μάρτυρες ενός σπουδαίου αγώνα μεταξύ Καραμπάχ και ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι είναι οι ισχυρότεροι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι στις χώρες τους. Όλοι οι οπαδοί αναμένουν αυτή την αναμέτρηση με ενθουσιασμό. Υπάρχουν διάφορες απόψεις μεταξύ των οπαδών εδώ στο Μπακού σχετικά με τις δυο ομάδες αλλά και το αποτέλεσμα του αγώνα. Η γενική προσέγγιση είναι ότι και οι δυο σύλλογοι είναι ισχυροί και έμπειροι.
 
Είναι γεγονός επίσης ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει μεγαλύτερη εμπειρία στο Τσάμπιονς Λιγκ από την Καραμπάχ. Λόγω αυτού του γεγονότος, ορισμένοι οπαδοί είναι σίγουροι για τη νίκη του ΑΠΟΕΛ. Μια πραγματικότητα όμως, είναι ότι τα τελευταία χρόνια η κυπριακή ομάδα είναι κατώτερη απ’ ότι ήταν προηγουμένως.
 
Έτσι, συνοψίζοντας τα παραπάνω, η Καραμπάχ έχει το πάνω χέρι αφού κέρδισε με 2-1 στον πρώτο αγώνα τον ΑΠΟΕΛ και ένα γκολ θα της είναι αρκετό για να πάρει την πρόκριση.
 
Ορισμένοι οπαδοί επίσης, πιστεύουν ότι ο ΑΠΟΕΛ θα κερδίσει με 2-1 στα 90 λεπτά και θα έχουμε παράταση στο παιχνίδι.
 
Παρ’ όλα αυτά, οι δυο σύλλογοι είναι ισχυροί και θα παρακολουθήσουμε ένα ενδιαφέρον και συναρπαστικό παιχνίδι. Δεν γνωρίζουμε πώς θα εξελιχθεί το παιχνίδι, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι η φιλία και η ειρήνη θα κερδίσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα μας οπαδός της Καραμπάχ. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια