Φιτς: «Γιατί να μην τα καταφέρουμε με τον Απόλλωνα

Μετά από τρεις συναπτές ήττες (δύο στο πρωτάθλημα και μία στην Ευρώπη) η Αούστρια Βιέννης πανηγύρισε προχθές τη δεύτερη νίκη της στη σεζόν (σ.σ. μετά το 9-0 επί της Κέτμανσντορφ στον α’ γύρο του κυπέλλου) και παρθενική στην Μπούντεσλιγκα.

Το εκτός έδρας 5-1 επί της Μάτερσμπουργκ αποτέλεσε την ιδανική πρόβα τζενεράλε εν όψει του δεύτερου αγώνα με τον Απόλλωνα στον γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Την «ένεση» ηθικού παραδέχτηκε και ο Ντόμινικ Φιτς, ο οποίος στην πρώτη παρουσία του στο αρχικό σχήμα των «βιολετών» πιστώθηκε ένα τέρμα και δύο ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: To φαβορί των οπαδών για πρόκριση και η δυσπιστία για ΑΠΟΕΛ

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός δήλωσε για…
…το ντεμπούτο του στην ενδεκάδα: «Για εμάς τους νεαρούς είναι μια σούπερ εμπειρία να παίζουμε βασικοί στην Μπούντεσλιγκα, τα πήγαμε πολύ καλά, πιστεύω, και είχαμε όλοι καλή απόδοση. Μετά από τέτοια εμφάνιση θεωρώ πως υπάρχουν ελπίδες για το αρχικό σχήμα και κόντρα στον Απόλλωνα και ελπίζω να είμαι βασικός»

…τον επικείμενο αγώνα με τον Απόλλωνα: «Μετά την απόδοσή μας κόντρα στη Μάτερσμπουργκ αποκτήσαμε αυτοπεποίθηση. Θα είναι δύσκολο, πολύ ζόρικο το έργο μας, αλλά γιατί να μην τα καταφέρουμε; Δεν πρέπει να γίνουμε νευρικοί, αν δεν πετύχουμε γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Απαγορεύεται να δεχτούμε αχρείαστα γκολ και πρέπει να μείνουμε ψύχραιμοι. Αν το καταφέρουμε, είμαι αισιόδοξος ότι θα πάνε καλά τα πράγματα. Δεν ξέρω αν το 5-1 επί της Μάτερσμπουργκ ήταν το σημείο μεταστροφής για εμάς, αλλά ήταν ένα σημαντικό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος
Το ΔΣ της Apollon Ladies ζητά παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου στην ΚΟΠ
Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ-«Ευχόμαστε ο κόσμος μας να νιώσει ξανά τη χαρά»
Η ανάλυση της ΚΟΠ για τα πέναλτι που κέρδισαν ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Πάφος
Ζητά την άμεση παραίτηση του Φοίβου Βάκη η Apollon Ladies