To φαβορί των οπαδών για πρόκριση και η δυσπιστία για ΑΠΟΕΛ

Καθοριστικής σημασίας είναι οι επαναληπτικοί αγώνες στην Ευρώπη για τις κυπριακές ομάδες, με ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ και Απόλλωνα να διεκδικούν το εισιτήριο που οδηγεί στην επόμενη φάση των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. 

Δύσκολο πρόκειται να είναι το έργο των «γαλαζοκίτρινων», οι οποίοι βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, καθώς με την ήττα που δέχθηκαν στον πρώτο αγώνα με 2-1 από την Καραμπάχ στο ΓΣΠ, καλούνται να ανατρέψουν τα εις βάρος τους δεδομένα στο Αζερμπαϊτζάν και να πάρουν την πρόκριση.

Ο νικητής του αγώνα στα πλέι οφ θα αγωνιστεί με το νικητή αγώνα ΠΑΟΚ - Άγιαξ (2-2 στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα), ενώ ο ηττημένος του ζευγαριού θα αναμετρηθεί στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ με το νικητή του αγώνα Σουτιέσκα-Λίνφιλντ που οι Ιρλανδοί κέρδισαν στον πρώτο αγώνα με 2-1.

Σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης έχει ο Απόλλωνας, αφού στον πρώτο αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ νίκησε 2-1 εκτός έδρας την Αούστρια Βιέννης. Αν ο Απόλλωνας αποκλείσει την Αούστρια, θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα Χόγκεσαντ-Αϊντχόφεν. 

Ισόπαλος 1-1 τέλειωσε ο πρώτος αγώνας της ΑΕΚ με τη Γάνδη στην Αρένα και στο Βέλγιο η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιακέθ καλείται να ξεπεράσει εαυτόν για να πάρει το εισιτήριο πρόκρισης. Αν οι Λαρνακείς αποκλείσουν τη Γάνδη θα αντιμετωπίσουν το νικητή του αγώνα Ριέκα-Αμπερντίν και ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην Κύπρο.

Η omada.com.cy έδωσε... πάσα στους αναγνώστες της και τους κάλεσε να ψηφίσουν τις ομάδες που θεωρούν ότι θα προκριθούν στην επόμενη φάση.

Φαβορί για πρόκριση στα πλέι οφ οι οπαδοί έχρισαν τον Απόλλωνα με την ομάδα της Λεμεσού να φιγουράρει πρώτη στην προτίμηση των αναγνωστών με ένα ποσοστό της τάξης του 34%.

Ακολούθως, αρκετοί οπαδοί θεωρούν ότι οι δυο ομάδες που έχουν περισσότερες ελπίδες πρόκρισης είναι οι ΑΕΚ και ο Απόλλωνας (23%), ενώ το 17% πιστεύει ότι θα προκριθούν ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας. 

Πάντως, μετά την ήττα των «γαλαζοκιτρίνων«» στο ΓΣΠ από την Καραμπάχ, λίγοι φίλαθλοι φαίνεται να πιστεύουν για την πρόκριση των πρωταθλητών, καθώς το 11% των ψηφοφόρων, θεωρεί ότι μόνο ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να περάσει στην επόμενη φάση. 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
 
 

Δειτε Επισης

Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19
Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»