Πώς ο άθλος του ΑΠΟΕΛ ευνοεί τον Απόλλωνα

Σενάριο που θα έφερνε αλλαγή στην έδρα διεξαγωγής των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ θα προέκυπτε εάν ο ΑΠΟΕΛ δεν έπαιρνε την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Καραμπάχ. 

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της UEFA σε μια τέτοια περίπτωση, θα υπήρχε αλλαγή έδρας για τον Απόλλωνα, ο οποίος θα έπαιζε εντός έδρας στα πλέι οφ τον πρώτο αγώνα και οι γαλαζοκίτρινοι θα μεταφέρονταν εκτός έδρας. Αυτό που θα γινόταν ουσιαστικά, θα ήταν η αντιστροφή του εντός και του εκτός έδρας αγώνα για τις δύο ομάδες.

Με την πρόκριση ωστόσο των πολυπρωταθλητών στα πλέι οφ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, το πρόγραμμα της ομάδας της Λεμεσού δεν διαφοροποιείται και θα αγωνιστούν κανονικά με τον πρώτο αγώνα εκτός έδρας και τον επαναληπτικό εντός. 

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα της Λεμεσού θα βρει στον δρόμο της στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ τη νικήτρια του ζευγαριού, Χάουγκεσουντ-Αϊντχόφεν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Με χρυσό γκολ του Καμπρέρα κέρδισε την Παρτιζάν και πήρε προβάδισμα η ΑΕΚ
Oι εκλεκτοί του Ιδιάκεθ κόντρα στην Παρτιζάν
Αποκάλυψε προτάσεις από Ισπανία και Ιταλία πριν την κάθοδο του στην Ομόνοια ο Γιόβετιτς
Ανακοίνωσε Τσεπάκ και Κιντιγιά η ΕΝΥ Ύψωνα
Αναγέννηση Δερύνειας και Πέγεια δεν πέρασαν τον έλεγχο αδειοδότησης κριτηρίων
Αυτά είναι τα δύο φιλικά που θα δώσει ο ΑΠΟΕΛ στη Σερβία
Η ΑΕΚ αρχίζει την ευρωπαϊκή της πορεία στο Europa League-Κοντράρεται με την Παρτιζάν
Πάει για το πρώτο βήμα στην Ευρώπη η ΑΕΚ με €25 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
Φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΠΑΟΚ στην Ολλανδία
Ανακοίνωσε τον Λούκα Μπόγκνταν η ΑΕΛ