Οι φόρμες του Ντολ και οι (κάτι άλλο από) εμμονές του Τραμετσάνι

Την επόμενη μέρα του ΑΠΟΕΛ μετά το θρίαμβο στο Αζερμπαϊτζάν σχολίασε ο Τάκης Αντωνίου αναφερόμενος στον νυν και στον πρώην προπονητή, στη διοίκηση, το οικονομικό και τα επερχόμενα παιχνίδια με τον Άγιαξ στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Ήταν δύσκολη η αποστολή της ομάδας μας. Να πας στην έδρα του συγκεκριμένου αντιπάλου και να κερδίσεις με δυο γκολ διαφορά. Αυτό που διαπίστωσα στον πρώτο αγώνα είναι ότι η Καραμπάχ είχε δυο καλούς παίχτες που εκμεταλλεύτηκαν τους χώρους που τους δώσαμε. Έδειξαν και αδυναμίες στο αμυντικό κομμάτι. Φάνηκε χθες στην όλη εξέλιξη του αγώνα ότι δεν είχαν πολλές λύσεις και ιδέες απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Δεν μας έβαλαν πίεση για να υποπέσουμε σε διαδοχικά λάθη. Βρήκαμε ευκαιρίες, παρουσιαστήκαμε αποτελεσματικοί και πήραμε τη νίκη πρόκριση», σχολίασε ο πρώην άσος και πρώην μέλος του Δ.Σ. του ΑΠΟΕΛ.

Ακολούθως ο Τάκης Αντωνίου τοποθετήθηκε για...

...την αλλαγή προπονητή: «Έπαιξε σημαντικό ρόλο η αλλαγή προπονητή. Ευτυχώς που έγινε αυτό και θα πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στη διοίκηση που αν και άργησε, τόλμησε και προχώρησε, αλλά και στο νέο προπονητή. Έκανε τα αυτονόητα, όμως, μου άρεσε γιατί κατέβηκε στο γήπεδο με τις φόρμες, έπεσε κατευθείαν στη δουλειά και τις οδηγίες από τον πάγκο. Ο βαθμός που παίρνει, έστω και με μικρό δείγμα είναι αρκετά ψηλός».

...το οικονομικό και την αποφυγή προβλημάτων: «Το οικονομικό είναι εντελώς ξεχωριστό. Πρέπει να υπάρξει κάποια πρόνοια. Είναι άδικο και για τους διοικούντες που έχουν να υποδείξουν σπουδαίο έργο να αντιμετωπίσουν τέτοια προβλήματα που θα το επισκιάσει».

...τις εμμονές του κ. Τραμετσάνι και αν ο ΑΠΟΕΛ βγαίνει ευνοημένος: «Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν τους υπολόγιζε και το πιο πιθανόν με το νέο προπονητή θα πάρουν ευκαιρίες. Δεν είναι εμμονές που είχε ο κ. Τραμετσάνι. Όταν έναν Εφραίμ δεν του δίνεις καθόλου ευκαιρίες, όταν χρησιμοποιείς τόσους παίχτες και δεν το βάζεις, αυτό είναι κάτι άλλο παρά εμμονή. Πιστεύω η αλλαγή βοηθά την ομάδα πολύπλευρα».

...τις δηλώσεις του κ. Ντολ πριν τον αγώνα: «Εκ των πραγμάτων ο κ. Ντολ δεν είχε χρόνο και ήταν καλή δικαιολογία, αλλά δεν την επικαλέστηκε. Ήθελε να στείλει μήνυμα ότι η ομάδα είναι μια χαρά και ότι γνωρίζει το δρόμο».

...τα παιχνίδια με τον Άγιαξ: «Πολύ καλή ομάδα, παίζει με ταχύτητα. Χωρίς άγχος, με την ποιότητα και με λίγη τύχη γιατί να μην πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα που θα μας επιτρέπει να το παλέψουμε στον επαναληπτικό»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Νικηφόρο πέρασμα του Κεραυνού από τη Λεμεσό
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών
Σύσκεψη την Πέμπτη για τον τελικό κυπέλλου-Καθορίζεται ο αριθμός εισιτηρίων και η ώρα
«Η ΑΕΚ μπορεί να έχει κάποιους παίκτες πιο ποιοτικούς, όμως ο ΑΠΟΕΛ είναι καλύτερος ως σύνολο»
To πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής στη δεύτερη κατηγορία
Στην Περιστερώνα τις 26 Απριλίου ο τελικός Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών