Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Το... υστερόγραφο του Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ για μαύρισμα του ΔΗΣΥ στις αυριανές εκλογές

  24/08/2019 11:51
Το... υστερόγραφο του Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ για μαύρισμα του ΔΗΣΥ στις αυριανές εκλογές

Το... υστερόγραφο του Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ για μαύρισμα του ΔΗΣΥ στις αυριανές εκλογές

  24/08/2019 11:51
Πάρτι στην Λευκωσία διοργανώνει η μαθητική νεολαία του ΑΠΟΕΛ, το οποίο θα λάβει χώρα στον κεντρικό σύνδεσμο φιλάθλων της ομάδας, το ερχόμενο Σάββατο, ωστόσο την ίδια ώρα στέλνει ξεκάθαρα μηνύματα προς το Κυβερνών κόμμα, για την κάρτα φιλάθλου αλλά και για τις αυριανές δημοτικές εκλογές που διεξάγονται για τον νέο Δήμαρχο Αμμοχώστου.
 
Σε ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, αναφέρουν πως «η μαθητική νεολαία του Παν.Συ.Φι. μετά από συνεννόηση με τους συνδέσμους εξωτερικού, διοργανώνουν πάρτι που θα Μουσική live με τον Στελλάρα και 2 νικητές θα ακολουθήσουν την ομάδα μας στο επόμενο ευρωπαϊκό της ταξίδι. Για κρατήσεις αποταθείτε με μήνυμα στις σελίδες Orange Maniac Boys - ΑΠΟΕΛ μαθητικό, Chaos Club Athens APOEL».

Την ίδια ώρα, στην ανακοίνωση τους αναφέρουν, επίσης, « έλα να νιώσεις πως είναι η ζωή και όλα τα ωραία στους Πορτοκαλί. Αύριο όλοι οι Αμμοχωστιανοί στις κάλπες , ήρθε η ώρα της αντεπίθεσης. όχι στην αποχή- Μαυρίζουμε τον ΔΗΣΥ για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει εις βάρος της κοινωνίας και του αθλητισμού μας».
 
H ανακοίνωση:
Yπενθυμίζεται ότι, την περασμένη Δεύτερα οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, είχαν προβεί σε νέο κάλεσμα για μαύρισμα του ΔΗΣΥ στις εκλογές που θα αναδείξουν το νέο Δήμαρχο Αμμοχώστου.
 
Ανάμεσα σε άλλα, ανέφεραν ότι, «καλούμε όλους τους Αμμοχωστιανούς στις ερχόμενες δημαρχιακές εκλογές, ανεξαρτήτως ομάδας, να πάνε στις κάλπες και να ψηφίσουν εναντίον του ΔΗΣΥ. Η αποχή δεν είναι λύση. Η αποχή εξυπηρετεί τα συμφέροντα τους. Ας αντισταθούμε όλοι στο κόμμα των σκανδάλων και της διαφθοράς, ας μαυρίσουμε αυτούς που κατέστρεψαν τόσο τις Κυριακές μας όσο και τον τόπο μας».
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας