Εκθείασε τον Ουζόχο και εξήγησε αυτό που του αρέσει στους παίκτες του ο Μπεργκ

Χαρούμενος για το αποτέλεσμα και την εμφάνιση παρουσιάστηκε ο τεχνικός της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ μετά το νικηφόρο 2-0 σε βάρος της Νέας Σαλαμίνας στο ΓΣΠ.

Ο Νορβηγός τεχνικός αναφέρθηκε στην απόδοση του Φράνσις Ουζόχο - ο οποίος πραγματοποίησε καλές αποκρούσεις το δεύτερο ημίχρονο - ενώ θέλησε να αποδώσει τα εύσημα στους παίκτες του. 

Οι δηλώσεις του:

«Είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα. Είναι μια καλή αρχή, ελέγξαμε το παιχνίδι, επιτεθήκαμε και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ. Στο δεύτερο μέρος δεν διατηρήσαμε τον ίδιο ρυθμό, είναι φυσιολογικό, είμαστε μια νέα ομάδα. Η Νέα Σαλαμίνα μας πίεσε και εφόσον το σκορ ήταν 2-0, είχαμε τον έλεγχο του σκορ. Είμαι αισιόδοξος πως θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Είμαι ευχαριστημένος, βελτιωνόμαστε, αναπτυσσόμαστε. Η νοοτροπία των παικτών μου αρέσει, το τι βγάζει στο γήπεδο. Όταν πρέπει να αμυνθούμε, αμυνόμαστε, έχουμε και έναν πολύ καλό τερματοφύλακα. Τώρα έχουμε χρόνο για αποκατάσταση και βελτίωση. Είχαμε πολλή βοήθεια από τον κόσμο και τον ευχαριστούμε.

Σήμερα είμαι περισσότερο ευχαριστημένος γιατί κάναμε δύο τις νίκες. Μπροστά στον κόσμο μας αποδώσαμε καλό ποδόσφαιρο. Ήταν σημαντική νίκη, κάθε ματς έχει τις ιδιαιτερότητες του. Θα προσπαθήσουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν δύσκολες στιγμές, όμως θα προσπαθήσουμε να έχουμε περισσότερη ομοιογένεια. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει κάτι δεδομένο, πρέπει να δουλεύεις. Οι ποδοσφαιριστές μου παλεύουν για την Ομόνοια και τον κόσμο της. Είμαι χαρούμενος και ευχαριστημένος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Η καυτή σφυρίχτρα στο ντέρμπι κορυφής στην Αρένα-Όλοι ορισμοί
Η χωρητικότητα του νέου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ, το κόστος και ο χρόνος παράδοσής του
Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής