Ανοίγει ο δρόμος για αναβολή και του Απόλλων-ΑΠΟΕΛ

Μετά και την αναβολή του αγώνα μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της Ανόρθωσης, για την 5η αγωνιστική, έγινε αρκετός ντόρος και συζήτηση γύρω από το θέμα.
 
Με μια γρήγορη ανασκόπηση στο πρόγραμμα των υποχρεώσεων του ΑΠΟΕΛ, μπορεί κανείς να διαπιστώσει και να καταλάβει, πως εάν οι γαλαζοκίτρινοι επιθυμούν την αναβολή και του ντέρμπι με τον Απόλλωνα στην Λεμεσό, την δικαιούνται.
 
Αυτό προκύπτει, μέσα από το ότι, οι πρωταθλητές μας αντιμετωπίζουν την Καραμπάχ για τους ομίλους του Γαιουρόπα Λιγκ, την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου. Τρεις μέρες αργότερα, είναι καθορισμένο το ντέρμπι μεταξύ των δυο (Απόλλων-ΑΠΟΕΛ). Το συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν μπορεί να διεξαχθεί τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου για τον λόγο ότι ακολουθούν υποχρεώσεις της Εθνικής.
 
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η προκήρυξη, οι γαλαζοκίτρινοι δικαιούνται να ζητήσουν αναβολή και του αγώνα με τον Απόλλων στο Τσίρειο
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Επίσημα στη Χάιντουκ Σπλιτ ο Ίβουσιτς-Η ανακοίνωση της Πάφου
Επανέρχεται ο Πολυκάρπου για Κακουλή-«Συγχαρητήρια, να του τα ψάλλω κάθε φορά που τοποθετείται πολιτικά λάθος»
Ανακοίνωσε εισιτήρια διαρκείας ο ΑΠΟΕΛ με σύνθημα «Νέα αρχή, ίδια Φλόγα»-Όλες οι λεπτομέρειες
Όμορφο σκηνικό στο Δασάκι-Ανέλαβε ρόλο οργανωτή η γιαγιά Φωτεινή (pics)
Την Πέμπτη η κλήρωση της Cyprus League by Stoiximan
Εκτός αποστολής για την προετοιμασία της Ανόρθωσης Παρούτης και Αμποάγκιε-Πρόβλημα με τη βίζα του Αφρικανού
Ξεψαχνίζουν βιογραφικά στον ΑΠΟΕΛ-Καθοριστικό το μπάτζετ για τις μεταγραφές
Πραστίτης: Είμαστε η Ανόρθωση, ερχόμαστε από την Αμμόχωστο και με τέτοιον κόσμο δεν μας λυγίζει κανένα εμπόδιο
Η απάντηση Πελεκάνου στην Ανδρούλα-«Μην ανησυχείτε, σύντομα θα είναι ανακαινισμένο με τεράστια ελληνική σημαία»
Επανήλθε η Ανδρούλα για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Θα ξεκινούσε ανακαίνιση, δεν μας καθόρισαν τον Ιούνιο ποιου έτους»