Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Το εκατομμύριο που δάνεισε ο Κίρζης και τα λεφτά που θα εισπράξει

  11/09/2019 18:41
Το εκατομμύριο που δάνεισε ο Κίρζης και τα λεφτά που θα εισπράξει

Το εκατομμύριο που δάνεισε ο Κίρζης και τα λεφτά που θα εισπράξει

  11/09/2019 18:41

Το όνομα του πρόεδρου του Απόλλωνα, Νίκου Κίρζη, να λαμβάνει το ποσό των 30.000 δολαρίων, μετά από απόφαση δικαστηρίου, θέλουν δημοσιεύματα στην Αμερική.

Τα ΜΜΕ στην Αμερική αναφέρουν πως, ο πρόεδρος των κυανολεύκων, δάνεισε στον Άγγλο επιχειρηματία Πολ Κέμπσλεϊ, πρώην αντιπρόεδρο της Τότεναμ, το ποσό του 1.200.000 δολαρίων τον Σεπτέμβριο του 2011. Ο κ. Κέμπσλεϊ πλήρωσε μόνο μία δόση 250.000 δολαρίων και στη συνέχεια δεν ανταποκρίθηκε στις υποχρεώσεις του αρνούμενος να πληρώσει, καθώς παρουσίασε στοιχεία πτώχευσης.

Έτσι το δικαστήριο αποφάσισε πως η σύζυγος του Πολ Κέμπσλεϊ, η Αμερικανίδα Ντορίτ Κέμπλσεϊ, γνωστή από το ριάλιτι «Real Housewives of Beverly Hills» θα πρέπει να πληρώσει το ποσό των 29.634 στον Νίκο Κίρζη.

Απόσπασμα από το δημοσίευμα στην Αμερική για την υπόθεση:

«Οικονομικό χτύπημα στο πορτοφόλι της έλαβε η Ντορίτ Κέμπλσεϊ. Η γυναίκα του Πολ Κέμπσλεϊ και πρωταγωνίστρια στην σειρά «Beverly Hills» πρέπει σύντομα να απαλλαγεί από την αρνητική ενέργεια του συντρόφου της.

Το ξενοδοχείο με όνομα, «Belagio Hotel and Casino» στο Λας Βέγκας δώρισε 3 εκατομμύρια δολάρια για αγορές της οικογένειας την χρονιά του 2013 και το εν λόγω ζήτημα διευθετήθηκε φέτος, ωστόσο άνοιξε ένα άλλο κεφάλαιο αυτό με τον Νίκο Κίρζη.

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα, είναι ένας νέος άνθρωπος, που θέλει να του επιστρέψουν το 1,2 εκατομμύρια δολαρίων, το οποίο δάνεισε το 2011 στον Πολ Κέμπσλεϊ (πρώην αντιπρόεδρος της Τότεναμ).

Η εταιρεία του Νίκου Κίρζη, ζήτησε την αποπληρωμή των κεφαλαίων και κατέθεσε αγωγές ενώπιων του δικαστηρίου. Ο Πολ και η Ντοριτ έπρεπε να εξετάσουν τα οικονομικά τους και να υποβληθούν σε ερωτήσεις σχετικά με το εισόδημα αλλά και τα περιουσιακά τους στοιχεία.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που έλαβε το δικαστήριο, η Ντόριτ έχασε την μάχη για να εξοικονομήσει 30 χιλιάδες από τα χρήματα της. Ο δικαστής του Λος Άντζελες δήλωσε ότι το ποσό των 29.634 δολαρίων στο λογαριασμό της Ντόριτ θα καταμετρηθεί και παραδοθεί στον Κίρζη. Αρχικά, η γνωστή ηθοποιός, υποστήριξε ότι τα χρήματα ήταν αποκλειστικά δικά της. Είπε ότι ο σύζυγος της, δεν είχε συνεισφέρει τίποτε στο ποσά με το όνομα της.

Ο Πολ Κέμπσλεϊ συνέχισε να αρνείται ότι οφείλει τα 1,2 εκατομμύρια δολάρια. Ο ισχυρισμός του που χρεώθηκε στη βρετανική πτώχευση είναι ακόμη υπό αμφισβήτηση και κάπως έτσι, η υπόθεση παραμένει σε εξέλιξη…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας