Πλήγμα με Γκαζαριάν στην ΑΕΛ πριν το ντέρμπι

Μια αποκάλυψη σχετικά με τον Αρμένιο διεθνή μεσοεπιθετικό Γκέβοργκ Γκαζαριάν έκανε ο τεχνικός της ΑΕΛ Ντούσαν Κέρκεζ στην συνέντευξη Τύπου στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.
 
Όπως είπε ο τεχνικός της ΑΕΛ, ο ποδοσφαιριστής υπέστη τροφική δηλητηρίαση στις υποχρεώσεις της Εθνικής Αρμενίας και θα είναι απόντας απο το ντέρμπι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ το ερχόμενο Σάββατο.
 
Αναλυτικά τι δήλωσε για το συγκεκριμένο θέμα:
 
«Μόνο πρόβλημα που προέκυψε είναι με τον Γκαζαριάν. Παραμένει στην Αρμενία στο νοσοκομείο έχει τροφική δηλητηρίαση. Μίλησαν οι γιατροί μας με τους γιατρούς του εκεί, περιμένουν τις αναλύσεις όμως θα είναι σίγουρα εκτός με το ΑΠΟΕΛ. Είναι πράγματα που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο όμως».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Μπαίνουν στη μάχη για την 6η αγωνιστική της Β φάσης του πρωταθλήματος οι ομάδες-Οι ενδεκάδες των ντέρμπι
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές για την 6η αγωνιστική της Β φάσης του πρωταθλήματος
Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό