Επικροτούν την «απαράμιλλη ανδρεία» του 16χρονου που κατέβασε την τουρκική σημαία οι Απολλωνίστες

Θέση σε όσα διαδραματίζονται το τελευταίο 24ωρο, μετά την ενέργεια του 16χρονου μαθητή στην κατεχόμενη Λύση, να κατεβάσει την τουρκική σημαία και να πάρει μια φωτογραφία του Ραούφ Ντεκτάς, παίρνει ο σύνδεσμος των οργανωμένων οπαδών του Απόλλωνα, ΣΥ.ΦΙ ΔΥΤΙΚΆ ΠΡΟΆΣΤΙΑ ΑΠΌΛΛΩΝ ΘΥΡΑ 1.

Οι φίλοι των κυανολεύκων, στηρίζουν και επικροτούν την ενέργεια του νεαρού, φέρνοντας ως επιχείρημα ότι η πολιτική του καλού παιδιού δεν βοήθησε κανέναν, εδώ και 45 χρόνια. 

Υπενθυμίζεται ότι μετά το περιστατικό, στα κατεχόμενα προσπάθησαν να δυναμιτίσουν το κλίμα και να συνδέσουν το περιστατικό με ακροδεξιές οργανώσεις (σ.σ. λόγω της μαύρης περιβολής που φορούσε ο νεαρός). 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που 16χρονος Ελληνοκύπριος μαθητής κατεβάζει τουρκική σημαία στα κατεχόμενα

Η ανακοίνωση:

«Ο ΣΥ.ΦΙ ΔΥΤΙΚΆ ΠΡΟΆΣΤΙΑ ΑΠΌΛΛΩΝ ΘΥΡΑ 1 εκθειάζει και στηρίζει την ενέργεια του 16χρονου μαθητή, ο οποίος χωρίς να γίνει αντιληπτός μπήκε στο δημοτικό σχολείο Λύσης, ανέβηκε στον ιστό και κατέβασε την τουρκική σημαία.

Επίσης πριν κατεβάσει την τουρκική σημαία από την αυλή, πήρε και μια φωτογραφία του Ραούφ Ντενκτάς από αίθουσα του σχολείου. Ως πράξη που θα έπρεπε να είχε αποφευχθεί χαρακτήρισαν οι παρευρισκόμενοι στον εκκλησιασμό στο Ναό της Παναγίας της Λύσης. Εμείς πάντως έχουμε εντελώς αντίθετη άποψη.

Τέτοιου είδους ενέργειες κύριοι οι οποίες δείχνουν απαράμιλλη ανδρεία και σθένος πρέπει να τυγχάνουν ευμενούς υποδοχής από όλους μας και όχι να τις κατακρίνουμε. Θέλει μεγάλη τόλμη και ψυχική δύναμη για να τολμήσει κάποιος να πράξει κάτι ανάλογο. Οι πολιτικές του καλού παιδιού όπως βλέπετε εδώ και 45 χρόνια δεν βοήθησαν κανένα.

Οσο υπάρχουν παιδιά όπως ο 16χρονος μαθητής μπορούμε ακόμη να ελπίζουμε οτι μια μέρα θα μπορέσουμε να ελευθερώσουμε την χωρα μας απο τους βαρβάρους μογγόλους κατακτητές, χωρίς να καθόμαστε άλλο να μας .........

Τέτοιες ενέργειες κύριοι επιβάλλεται να επικροτούνται. Το ίδιο άλλωστε θα έκανε και ο Σταυραετος του Μαχαιρά, Γρηγόρης Αυξεντίου ο οποίος κατάγεται από το κατεχόμενο χωριό της Λύσης.

Υ.Γ ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΑΠΕΛΕΥΘΈΡΩΣΗ
Υ.Γ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΌΣΦΥΓΕΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα