Οι απαντήσεις των παικτών του Βουκομάνοβιτς και τα τεστ ετοιμότητας σε Ρομπέρζ

Στη συμπεριφορά και την αντίδραση των παικτών του, έκανε ιδιαίτερη αναφορά ο νέος τεχνικός του Απόλλωνα, Ιβάν Βουκομάνοβιτς, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Πάφος FC. 

Ο Σέρβος κόουτς παραδέχθηκε τα λάθη της ομάδας του και τις αδυναμίες που παρουσίασε σε ορισμένα σημεία, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί και την παφιακή ομάδα για την απόδοσή της. 

Παράλληλα, μίλησε και για την κατάσταση του Βαλεντίν Ρομπέρζ, ο οποίος αναμένεται να περάσει από τεστ ετοιμότητας, για να διαφανεί σε ποιο επίπεδο βρίσκεται. 

Οι δηλώσεις του:

Το αρχικό του σχόλιο: «Είχαμε πρόβλημα με κάποιους παίκτες που έφτασαν στην ομάδα μετά τις Εθνικές τους. Δουλέψαμε για κάποια πράγματα με τους ποδοσφαιριστές μου για το πώς να συμπεριφέρονται στον αγώνα. Όταν έρχεται κάτι καινούργιο στην ομάδα, δημιουργείται νέα δυναμική. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα που κατάφερε να επανέλθει στο σκορ και να κερδίσει. Είμαι ευχαριστημένος για τον τρόπο που απάντησαν οι παίκτες. Ήταν δυνατό παιχνίδι. Συγχαίρω τον αντίπαλο γιατί ήρθε εδώ για να παίξει ποδόσφαιρο και προσπάθησε να νικήσει τον αγώνα. Το απόλαυσαν όσοι ήταν στο γήπεδο».

Αν είναι ικανοποιημένος με τον Απόλλωνα: «Παρακολούθησα αγώνες και ξέρω ότι το ρόστερ είναι δυνατό. Τα καταφέραμε και είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον τρόπο που δουλέψαμε».

«Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο, ο Απόλλωνας είναι όνομα και η Πάφος μια πολύ καλή ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε τη δουλειά μας και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στη συνέχεια. Έχω μελετήσει τον Απόλλωνα στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις και γνωρίζω πολύ καλά το υλικό το οποίο έχουμε να διαχειριστούμε. Αρκετά παιδιά δεν είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν σε όλο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας οπότε δουλειά μας είναι να τους βοηθήσουμε να προσαρμοστούν και σε αυτόν τον τομέα».

«Ο Βαλεντίν έχασε ένα μεγάλο μέρος της προετοιμασίας, αλλά είναι μέρος της ομάδας. Την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε κάποια τεστ για τους παίκτες για να δούμε τον βαθμό ετοιμότητάς του. Θέλουμε να το προσέξουμε όπως και άλλους παίκτες, για να μην καούν στη συνέχεια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν