Όταν η Τσέλσι ενδιαφέρθηκε για τον Λόρια

Υπάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή ενός ποδοσφαιριστή, όπου η αξία και η ποιότητα του, αναγνωρίζονται στον υπέρτατο βαθμό. Έτσι, συνέβη και με τον νυν Γεωργιανό τερματοφύλακα της Ανόρθωσης Γκιόργκι Λόρια, τέτοια εποχή, το 2015.

Ο αγγλικός «γίγαντας» της Τσέλσι έψαχνε επείγον για τερματοφύλακα, μετά τους συνεχόμενους τραυματισμούς του Βέλγου νυν κίπερ της Ρεάλ Μαδρίτης Τιμπό Κουρτουά. Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, ένας από τους ποδοσφαιριστές που βρισκόταν στη λίστα των «μπλε» του Λονδίνου, ήταν και ο διεθνής Γεωργιανός τερματοφύλακας. Αυτός, τότε, αγωνιζόταν στην Κρίλια Σοβέτοφ της Ρωσίας.

Στο ρόστερ της Τσέλσι, εκείνη την περίοδο, ήταν διαθέσιμοι ο νυν Βόσνιος διεθνής τερματοφύλακας της Καραμπάχ Ασμίρ Μπέγκοβιτς και ο νεαρός Άγγλος Τζαμάλ Μπλάκμαν. Έτσι, ο τότε προπονητής της Τσέλσι, Ζοζέ Μουρίνιο έψαχνε για ακόμα μια λύση κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του.

Οι εξελίξεις σχετικά με το ενδιαφέρον της αγγλικής ομάδας «έτρεχαν» πολύ γρήγορα, με τον τότε τιμ μάνατζερ της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Γεωργίας Κάγια Τσιαντάτζε να δηλώνει σε ισπανικό μέσο πως:  « Το τηλέφωνο δεν έχει σταματήσει να χτυπά εδώ και δύο μέρες για τον Λόρια».

Εν τέλει, η μεγάλη μετακίνηση του παίκτη της Ανόρθωσης, δεν κατέστη δυνατή. Ο ίδιος πήρε μεταγραφή λίγο αργότερα για το Μαγδεμβούργο, πριν πάρει τον δρόμο για το νησί μας και την Ανόρθωση το φετινό καλοκαίρι.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου