BINTEO: Οι εννέα εφιαλτικές ήττες του ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη στο σπίτι του

Σοκαριστική ήττα δέχθηκε ο ΑΠΟΕΛ από την Ντουντελάνζ μέσα στο ΓΣΠ για την πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Σε ένα παιχνίδι που οι γαλαζοκίτρινοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 51ο λεπτό με 0-2, οι πρωταθλητές βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και έκαναν την ανατροπή σε διάρκεια πέντε λεπτών, αλλά στο τέλος της βραδιάς δεν πανηγύρισαν αυτοί τη νίκη.
 
Οι γαλαζοκίτρινοι, καλούνται να σηκώσουν κεφάλι και να διαχειριστούν την ήττα από την ομάδα του Λουξεμβούργου, αφού σε λιγότερο από δύο εβδομάδες (03/10) θα αντιμετωπίσουν τη Σεβίλλη στην Ισπανία, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου.  
 
H OMADA έψαξε και βρήκε τις εννέα εφιαλτικές ήττες του ΑΠΟΕΛ την τελευταία δεκαετία, τις οποίες γνώρισε στο ΓΣΠ.  
 
Δείτε παρακάτω:
Στις 6 Δεκεμβρίου του 2011, ο ΑΠΟΕΛ φιλοξένησε τη Σαχτάρ για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο γνώρισε την ήττα με 0-2.
 
 
Στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, στις 30 Αυγούστου 2012, οι γαλαζοκίτρινοι ηττήθηκαν 1-3 από τη Νέφσκι Μπακού, με τον Μπενασούρ να χρίζεται σκόρερ στο 44ο λεπτό της αναμέτρησης. 
 
 
Στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, τις 3 Οκτωβρίου 2013, ο ΑΠΟΕΛ φιλοξένησε στο ΓΣΠ την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ωστόσο γνώρισε την ήττα από τη γερμανική ομάδα με 3-0.
 

 
Την 25η Νοεμβρίου 2014, η ομάδα της Λευκωσίας αντιμετώπισε τη Μπαρτσελόνα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, γνωρίζοντας την ήττα με 4-0.
 
 
Στην 1η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, τις 17 Σεπτεμβρίου 2015, η Σάλκε κέρδισε με 3-0 τους γαλαζοκίτρινους μέσα στη Λευκωσία.
 

 
Την ίδια χρονιά και συγκεκριμένα την 10η Δεκεμβρίου 2015, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, η Σπάρτα Πράγας φιλοξενήθηκε από τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, ωστόσο γνώρισε την ήττα με 3-1.
 

Την 26η Σεπτεμβρίου 2017, για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, οι γαλαζοκίτρινοι ηττήθηκαν με 3-0 από την Τότεναμ.

Στην πέμπτη αγωνιστική, την ίδια χρονιά και συγκεκριμένα τις 21 Νοεμβρίου 2017, ο ΑΠΟΕΛ γνώρισε την πιο βαριά ήττα από τις εννέα, με 6-0 από την Ρεάλ Μαδρίτης. 

Και η πιο πρόσφατη ήταν η χθεσινή, ήττα σοκ, για τους πρωταθλητές, αφού ηττήθηκαν με 4-3 από την Ντουντελάνζ, στο ΓΣΠ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. 
 

Δειτε Επισης

Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19
Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου