Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Εξαφάνισε τα λίγα εισιτήρια που είχε στη διάθεση της η Θύρα 9

  20/09/2019 15:39
Εξαφάνισε τα λίγα εισιτήρια που είχε στη διάθεση της η Θύρα 9

Εξαφάνισε τα λίγα εισιτήρια που είχε στη διάθεση της η Θύρα 9

  20/09/2019 15:39

Mε αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος, Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ, οι οργανωμένοι οπαδοί της Ομόνοιας 1948, εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία αναφέρουν πως, μόνο 150 εισιτήρια είχαν στη διάθεση τους για τον αγώνα με την ΑΕΠ Πολεμιδιών, γεγονός που δεν μπορεί να καλύψει της ανάγκες του κόσμου.

H ανακοίνωση:

Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9, περήφανε ανυπότακτε Πράσινε Λαέ,

Το πρωτάθλημα αρχίζει σε μερικά εικοσιτετράωρα και η αδημονία είναι μεγάλη, η γεύση όμως είναι γλυκόπικρη. Ο λόγος γνωστός. Πολλά αδέλφια δεν θα είναι στα τσιμέντα για τα γνωστά γεγονότα.

Μόνο 150 εισιτήρια στην διάθεση του Λαού και ακόμα πιο λίγα για να δώσουμε στα στελέχη μας. Νούμερο απελπιστικά μικρό για να καλύψει της ανάγκες του κόσμου μας.

Αναγκαστικά, αδέλφια που δεν έχασαν παιχνίδι μέχρι στιγμής θα μείνουν μακριά από την Τριφυλλάρα όπως και πολλά άτομα που είναι στις επιτροπές μας. Ας ελπίσουμε όμως πως είναι η πρώτη αλλά και η τελευταία φορά που στερούμαστε τον ΛΑΟ μας.

Στα του παιχνιδιού, κάνουμε κάλεσμα στα 150 αδέλφια που θα βρεθούν στα Πολεμίδια όπως δώσουν την ψυχή τους δίνοντας παράλληλα στους ποδοσφαιριστές μας την απαιτούμενη ώθηση για την πρώτη νίκη στην χρονιά.

Ταυτόχρονα στον κεντρικό μας σύνδεσμο θα στηθεί οθόνη όπου θα προβάλουμε ζωντανά το παιχνίδι για όσα αδέλφια δεν εξασφάλισαν εισιτήριο.

Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο πατήστε τους να πάμε παρακάτω.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗMA

Υ.Γ - Φωτογραφία από τον αγώνα στο Τσίρειο, πριν 4 μήνες. Δυστυχώς κάποιοι κάνουν τα πάντα για να αδειάσουν τα γήπεδα. Δεν θα τους περάσει. Όλοι κοντά στην οργανωμένη μας κερκίδα.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας