Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Τα τρία σημεία που έφεραν την έκρηξη και το ντου του Κοσμά στο γήπεδο

  23/09/2019 21:37
Τα τρία σημεία που έφεραν την έκρηξη και το ντου του Κοσμά στο γήπεδο

Τα τρία σημεία που έφεραν την έκρηξη και το ντου του Κοσμά στο γήπεδο

  23/09/2019 21:37
Σε θρίλερ εξελίχθηκε ο αγώνας της Ένωσης με τον ΑΠΟΕΛ στο Παραλίμνι, με τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Παραλιμνίου να είναι εκτός εαυτού μετά το τρίτο γκολ των γαλαζοκιτρίνων.
 
Παρότι στην επαναληπτική προβολή δεν φαίνεται ο Γιώργος Μερκής να υπέπεσε σε οποιοδήποτε φάουλ στον τερματοφύλακα της ΕΝΠ Μπόρις Κλέιμαν, εντούτοις οι διαμαρτυρίες είχαν αρχίσει από προηγουμένως και συγκεκριμένα όταν ποδοσφαιριστής της Ένωσης βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο, με τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ να μην βγάζουν την μπάλα εκτός, αλλά ούτε και το διαιτητή της αναμέτρησης Νεόφυτο Νεοφύτου να διακόπτει το παιχνίδι.
 
Όταν η Ένωση ανέκτησε την μπάλα την έστειλε σε πλάγιο άουτ. Με την επαναφορά, ο ΑΠΟΕΛ επέλεξε να μην την επιστρέψει στους βυσσινί. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Αγκίρι διεκδίκησε τη μπάλα με τον Άλεφ, με τον ΑΠΟΕΛ να κερδίζει φάουλ, από το οποίο προήλθε τελικά το τρίτο γκολ ο ΑΠΟΕΛ.
 
Πριν εκτελεστεί το φάουλ, υπήρξαν έντονα παράπονα από τον πάγκο της Ένωσης, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να κιτρινίζει το βοηθό προπονητή της Ένωσης.
 
Το γκολ του Μερκή έφερε τελικά την ολική έκρηξη του Γιώργου Κοσμά, ο οποίος εκτός εαυτού εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και τα έβαλε με τον Νεόφυτο Νεοφύτου.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας