Τεντώνουν το σχοινί οι πορτοκαλί-«Δεν μιλάμε για ψυχολογικά...»

Τη δική τους τοποθέτηση σχετικά με το θέμα του Γιώργου Μερκή και τον σάλο που έχει προκληθεί, παίρνουν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ.
 
Αναλυτικά τι αναφέρουν:

«Δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι και να μην τοποθετηθούμε μπροστά στο καλοστημένο θέατρο του παραλόγου που παίζεται τις τελευταίες μέρες στην Κύπρο. Από την άλλη δε, κατανοούμε τον αβάσταχτο καημό των απανταχού πονεμένων. Ο ΘΡΥΛΟΣ θα σηκώσει το όγδοο συνεχόμενο και ................. μαζί με το κοινό τους θα κλειστούν και πάλι στα ερμάρια. Οι ρουφιάνοι βγήκαν παγανιά γιατί ο Μερκής προσπαθεί να ενημερώσει και να βοηθήσει τον μισό πληθυσμό της Κύπρου. Μας λένε ότι οι αθλητές του ΑΠΟΕΛ υποκινούν τη βία, παραβλέποντας τα όσα λένε οι ίδιοι και οι αυλοκόλακες τους τις τελευταίες εβδομάδες. Βρικολάκιασαν και βγήκαν στα σοκάκια όλοι της Κύπρου οι πικραμένοι. Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σας προτρέψουμε να αναζητήσετε επιστημονική βοήθεια σε ψυχιατρικές κλινικές, αφού πλέον δεν μιλάμε για ψυχολογικά αλλά για σχιζοφρένεια.

Όσο αφορά και πάλι συγκεκριμένους...... του συστήματος και των κομμάτων, οφείλουμε να πούμε πως η «αντικειμενικότητα » , η «αμεροληψία» και η «ευθύτητα» τους έχει πάει σε άλλα επίπεδα. Όλοι είδαμε μετά το τέλος του αγώνα της Δευτέρας την είσοδο φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο και τον άνανδρο προπηλακισμό του Μοράις. Μούγκα όλοι σας, τόσο για τις ενέργειες αυτές όσο και για το μέτρο της κάρτας φιλάθλου με τα ανύπαρκτα κλειστά κυκλώματα, που για άλλη μια φορά αποδεικνύεται περίτρανα πως αυτός ο νόμος είναι ο μεγαλύτερος εμπαιγμός στα χρονικά του κυπριακού αθλητισμού. Ελπίζουμε οι συγκεκριμένοι βαλτοί που δυσφημίζουν την δημοσιογραφία, την επόμενη φορά που θα προπηλακίσουνε οπαδοί του ΑΠΟΕΛ κάποιον, να δείξουν την ίδια αντικειμενικότητα και αμεροληψία. Να έχουν όλοι υπόψη τους πως ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ στέκεται ασπίδα μπροστά στους αθλητές της ομάδας του, κάτω τα βρωμόχερα σας λοιπόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος