Σάββατο, 15 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Φωνή λαού, οργή Θεού... φέρνει τον Σωφρόνη στον Απόλλωνα

  03/10/2019 21:53
Φωνή λαού, οργή Θεού... φέρνει τον Σωφρόνη στον Απόλλωνα

Φωνή λαού, οργή Θεού... φέρνει τον Σωφρόνη στον Απόλλωνα

  03/10/2019 21:53
35 ημέρες ήταν αρκετές... Μπορεί να ακούγεται σαν κακόγουστο αστείο, όμως αποτελεί πραγματικότητα, αφού η διοίκηση του Νίκου Κίρζη, έλαβε την απόφαση για την επιστροφή του Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο, σχεδόν ένα μήνα μετά την αποχώρησή του. 
 
Την ίδια ώρα που ο τεχνικός του Απόλλωνα, Ιβάν Βουκομάνοβιτς, βρίσκεται στην πόρτα εξόδου μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα και τις κακές εμφανίσεις της ομάδας, η λαϊκή απαίτηση για την επιστροφή του καθοδηγητή των τελευταίων χρόνων, παίρνει σάρκα και οστά. 
 
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ήδη έγινε η πρώτη επαφή και υπήρξε καταρχήν συμφωνία του 46χρονου Κύπριου κόουτς με τη διοίκηση των γαλάζιων της Λεμεσού και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να επισημοποιηθεί η μεγάλη επιστροφή. 
 
Πέτρος Κονναφής και Νίκος Κίρζης, έλαβαν τη γενναία απόφαση μετά από τη σκληρή κριτική που δέχονται το τελευταίο εικοσιτετράωρο, για τις επιλογές τους τον τελευταίο καιρό. Η επικείμενη έλευση του Σωφρονή Αυγουστή στον πάγκο, είναι δεδομένο ότι θα επαναφέρει την πολυπόθητη ηρεμία τόσο εντός και εκτός αποδυτηρίων και θα δώσει το έναυσμα για την αντεπίθεση της ομάδας, αφού ήδη έχει μείνει πίσω βαθμολογικά. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας