Φωνή λαού, οργή Θεού... φέρνει τον Σωφρόνη στον Απόλλωνα

35 ημέρες ήταν αρκετές... Μπορεί να ακούγεται σαν κακόγουστο αστείο, όμως αποτελεί πραγματικότητα, αφού η διοίκηση του Νίκου Κίρζη, έλαβε την απόφαση για την επιστροφή του Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο, σχεδόν ένα μήνα μετά την αποχώρησή του. 
 
Την ίδια ώρα που ο τεχνικός του Απόλλωνα, Ιβάν Βουκομάνοβιτς, βρίσκεται στην πόρτα εξόδου μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα και τις κακές εμφανίσεις της ομάδας, η λαϊκή απαίτηση για την επιστροφή του καθοδηγητή των τελευταίων χρόνων, παίρνει σάρκα και οστά. 
 
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ήδη έγινε η πρώτη επαφή και υπήρξε καταρχήν συμφωνία του 46χρονου Κύπριου κόουτς με τη διοίκηση των γαλάζιων της Λεμεσού και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να επισημοποιηθεί η μεγάλη επιστροφή. 
 
Πέτρος Κονναφής και Νίκος Κίρζης, έλαβαν τη γενναία απόφαση μετά από τη σκληρή κριτική που δέχονται το τελευταίο εικοσιτετράωρο, για τις επιλογές τους τον τελευταίο καιρό. Η επικείμενη έλευση του Σωφρονή Αυγουστή στον πάγκο, είναι δεδομένο ότι θα επαναφέρει την πολυπόθητη ηρεμία τόσο εντός και εκτός αποδυτηρίων και θα δώσει το έναυσμα για την αντεπίθεση της ομάδας, αφού ήδη έχει μείνει πίσω βαθμολογικά. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Νικηφόρο πέρασμα του Κεραυνού από τη Λεμεσό
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο