Όπως και να το δούμε, ήταν το μεγαθήριο της Σεβίλλης

Μπορεί η δεύτερη συναπτή ήττα που γνώρισε ο ΑΠΟΕΛ από τη Σεβίλλη στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, να τον φέρνει με την πλάτη στον τοίχο και κολλημένο στον πάτο της βαθμολογίας του Α' γκρουπ, αλλά ακόμη (μαθηματικά) δικαιούται να ελπίζει. 
 
Οι γαλαζοκίτρινοι, είχαν μια αξιοπρεπής εμφάνιση, αλλά το τέρμα του Τσιτσαρίτο στο 17' έμελλε να διαμορφώσει και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, με τους περσινούς πρωταθλητές μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Ντουντελάνζ με 4-3, να παραμένουν στην τελευταία θέση χωρίς βαθμούς, ενώ οι Σεβιγιάνοι φιγουράρουν στην πρώτη θέση με έξι βαθμούς. 
 
Ήταν οφθαλμοφανές και από τα στατιστικά της αναμέτρησης, η ανωτερότητα των Ανδαλουσιανών, καθώς είχαν την ολική υπεροχή στον αγώνα, με 72% έναντι της κυπριακής ομάδας που είχε 28% και οι οκτώ τελικές έναντι των μηδέν αντίστοιχα.
 
 
Την ίδια ώρα, στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου μεταξύ Ντουντελάνζ και Καραμπάχ, που σημαδεύτηκε από την είσοδο drone με σημαία της Αρμενίας και έφερε την ολιγόλεπτη διακοπή του αγώνα, οι Αζέροι κέρδισαν στο τέλος με το εμφαντικό 4-1 και οι δυο ομάδες βρίσκονται στη 2η και 3η θέση του ομίλου, με τρεις βαθμούς. 
 
Πλέον, οι γαλαζοκίτρινοι στρέφουν την προσοχή τους στις επόμενες δυο κρίσιμες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις απέναντι στην Καραμπάχ, αφού εκεί θα κριθεί το... παιχνίδι της πρόκρισης στους 32 της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. 
 
Αναμφισβήτητα, τέτοια παιχνίδια απέναντι σε μεγαθήρια της Ευρώπης, όπως της Σεβίλλης, δεν μπορούν παρά μόνο ικανοποίηση να φέρουν στις τάξεις των γαλαζοκιτρίνων, αφού κάθε φορά η ομάδα της Λευκωσίας αποδεικνύει περίτρανα ότι δεν φοβάται κανένα αντίπαλο και μπορεί να τον δει στα μάτια...
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ