Τον έδιωξαν γιατί ήθελαν το επόμενο βήμα και τρέχουν για... Σωφρονισμό

Θέμα ωρών φαίνεται πως είναι η ανακοίνωση της αποδέσμευσης του Ιβάν Βουκομάνοβιτς από τον Απόλλωνα, αφού οι διοικούντες των γαλάζιων πήραν την απόφαση για να φέρουν τον Σωφρόνη Αυγουστή πίσω στο λιμάνι. 

Τα μαζεμένα αρνητικά αποτελέσματα και οι κατώτερες των προσδοκιών εμφανίσεις, έκαναν τις πιθανότητες παραμονής του Σέρβου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας της Λεμεσού να εξαληφθούν. 

Ο κόσμος των κυανολεύκων είναι καζάνι που βράζει μετά την ήττα από την Ανόρθωση, με τους περισσότερους να ζητούν την επιστροφή του Σωφρόνη Αυγουστή στο τιμόνι του Απόλλωνα. Ενός προπονητή, που είναι συνυφασμένος με το DNA της ομάδας και ενός ανθρώπου που αναγέννησε την ομάδα της Λεμεσού.

Στο λαϊκό αίτημα, ο πρόεδρος της ομάδας, Νίκος Κίρζης, φαίνεται να υποκύπτει και να ετοιμάζει την επιστροφή του Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο, μια ενέργεια, που μπορεί να χαρακτηριστεί ως παραδοχή λάθους στην απόφαση απομάκρυνσης του Κύπριου τεχνικού πριν από 35 μέρες.

Η επιστροφή Σωφρόνη θα φέρει παράλληλα άλλο αέρα και στα αποδυτήρια, αφού το ρόστερ του φετινού Απόλλωνα κτίστηκε από δικές του επιλογές, ενώ ο τρόπος παιχνιδιού είναι αφομοιωμένος πλήρως από την ομάδα.

Όσα αποκάλυψε ο Σοφρώνης μετά την αποχώρησή του 

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος ο Σωφρόνης Αυγουστή, μετά την κοινή συναινέση λύση της συνεργασίας του με τους γαλάζιους, είχε αποκαλύψει τον λόγο που ήρθε το διαζύγιο με τον Απόλλωνα, λίγες μόνο μέρες μετά την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της ομάδας. 

«Με πλήγωσε πάρα πολύ που δεν πήρα το πρωτάθλημα. Ο πρόεδρος ήθελε το κάτι παραπάνω σε αυτό τον τομέα γι' αυτό και αποφασίσαμε να λύσουμε τη συνεργασία μας. Ο στόχος ήταν να πάμε στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, κάτι το οποίο καταφέραμε. Σίγουρα όταν γίνεται μια αλλαγή είναι για καλό. Πάρθηκε μια απόφαση και είναι σεβαστή», είχε αναφέρει ο Κύπριος κόουτς. 

Το βήμα παραπάνω που επιζητήθηκε με την απομάκρυνση του Σωφρόνη Αυγουστή, δεν υλοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του Σέρβου τεχνικού, ο οποίος αναμένεται να πληρώσει τη νύφη, αφού οι δηλώσεις του μετά την ήττα από την Ανόρθωση, τον έφεραν σε δυσχερέστερη θέση.

Επί της ουσίας, αντί ο Βουκομάνοβιτς να δώσει στην ομάδα το κάτι παραπάνω, της αφαίρεσε και όσα έκτισε επί εποχής Σωφρόνη, γεγονός που διευκόλυνε ακόμη περισσότερο την απόφαση του Πέτρου Κονναφή και του Νίκου Κίρζη να επαναφέρουν τον 46χρονο προπονητή στο Κολόσσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19
Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή