Προανήγγειλε τη μεγάλη επιστροφή ο Απόλλωνας

Μια ανάσα από την επιστροφή του στον Απόλλωνα βρίσκεται ο Σωφρόνης Αυγουστή. Αυτό επιβεβαιώνεται έμμεσα από επίσημα χείλη, μέσω του εκπροσώπου Τύπου των γαλάζιων, Φανούριου Κωνσταντίνου.
 
Σε δηλώσεις του στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος Τύπου της λεμεσιανής ομάδας τόνισε ότι ο Απόλλωνας θέλει να επιστρέψει σε μια κατάσταση που βρισκόταν τα τελευταία επτά χρόνια, ενώ εντός τις μέρας θα προκύψουν και οι σχετικές ανακοινώσεις. 
 
Αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις στον Απόλλωνα ανέφερε: «Γίνεται εύκολα αντιληπτή ότι είναι λεπτές οι ισορροπίες. Να περιμένουμε μέχρι το απόγευμα για να ξεκαθαρίσει το όλο σκηνικό. Για την ώρα δεν θα υπάρξει τοποθέτηση αναφορικά με θέματα προπονητή. Τις επόμενες ώρες θα προσπαθήσουμε να δοθεί η λύση και να βρεθεί η ομάδα εκεί που βρισκόταν τα τελευταία επτά χρόνια με το εκπληκτικό ποδόσφαιρο στο γήπεδο και τις πρωταγωνιστικές πορείες».
 
Στη συνέχεια, μίλησε για την επόμενη μέρα και την κριτική που γίνεται στον Ιβάν Βουκομάνοβιτς: «Ο κύριος Κίρζης ενδιαφέρεται για την ομάδα, είναι καθαρό αυτό. Η σημερινή μέρα θα είναι διαφορετική, ο Απόλλωνας θα είναι διαφορετικός την Κυριακή. Δεν θέλω να πω τίποτα σχετικά με τον Σωφρόνη Αυγουστή. Θα ήταν άδικο και άσκοπο να μπούμε σ’ αυτή τη διαδικασία και να στοχοποιήσουμε ένα άτομο όπως είναι ο Βουκομάνοβιτς για τα λίγα παιχνίδια. Η μόνη ομάδα που μας κέρδισε κατά κράτος ήταν η Ανόρθωση. Στο ποδόσφαιρο είναι όλα σχετικά. Δεν μπορούμε να κάνουμε τους καθηγητές. Είναι κάποια στοιχεία που είχαμε τα τελευταία χρόνια και χάθηκαν μέσα σε 20 μέρες. Είναι άδικο να γίνει κριτική. Οι ευθύνες βαραίνουν και τους ποδοσφαιριστές. Υπάρχει ποιότητα και βάθος. Με τη σωστή καθοδήγηση ο Απόλλωνας θα ξεδιπλώσει μεγάλες αρετές όπως έκανε και στην Ευρώπη. Είναι δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19
Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ