Ο ασυμβίβαστος Καραβίδας είναι ακόμα εδώ

Είναι μια από τις πλέον αναγνωρίσιμες φιγούρες, τα τελευταία χρόνια, στο πρωτάθλημά μας. Η πρόθεση της παραίτησης του, έγινε πρώτο θέμα στις ιστοσελίδες και στα ποδοσφαιρικά στέκια από την Παρασκευή το απόγευμα, όταν και έγινε γνωστό. Φαίνεται, όμως, πως τα πράγματα παίρνουν μια διαφορετική τροπή.

Ο ίδιος ο πρόέδρος της Δόξας, βρέθηκε χθες στο Μακάρειο Στάδιο για να παρακολουθήσει την ήττα της ομάδας του από την ΕΝΠ. Για τους καλά γνωρίζοντες, αυτό το γεγονός δεν εξέπληξε κανέναν. Οι περισσότεροι από μας το περιμέναμε, κατά βάθος.

Ασφαλώς και δεν είναι εύκολο να παρατήσεις μια ομάδα, για την οποία έδωσες ( και δίνεις) τα πάντα. Από το 2011 και εντεύθεν, η παρουσία του Χριστοδούλου, εγγυάται την ομαλότητα και την σταθερότητα στο ποδοσφαιρικό οικοδόμημα της ομάδας της Κατωκοπιάς.

Επιπρόσθετα, ο λόγος της παραίτησης του έρχεται να κινητοποιήσει τις αρμόδιες Αρχές για να επιλύσουν τα πολλά προβλήματα στην προσωρινή έδρα της ομάδας. Ασφαλώς η Δόξα, αλλά και κάθε άλλη ομάδα, θέλουν να αγωνίζονται σε γήπεδα με ασφάλεια πάνω από όλα. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα είναι η ιστορία με το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του Μακαρείου Σταδίου.

Σίγουρα, ο «Καραβίδας» βαρέθηκε να ακούει μόνο λόγια και υποσχέσεις, εδώ και πολλά χρόνια. Η παραίτηση του, λειτουργεί ως ένας «μοχλός» πίεσης για όλα τα κακώς κείμενα που παρατηρεί εδώ και πολλά χρόνια. Προβλέπουμε, όμως, πως δεν θα πάει πουθενά…
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Εικόνες από την φωτιά στο οίκημα της Ομόνοιας-Δείχνει «άσπονδους φίλους» ο πρόεδρος του Σωματείου
AΕΛ και ΑΕΚ διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου στο φούτσαλ
Φωτιά στο σωματείο της Ομόνοιας στην Παπανικολή-Έρευνες από τις Αρχές
Επιπλέον ποινή από τον Αθλητικό Δικαστή στον Σπιλέφσκι
Η διαφωνία του Πουρσαϊτίδη με τον Τιμούρ, ο Ιβάν και η Εθνική Ελλάδος
Οι 16 ομάδες της τελικής φάσης του EURO U-17-Στις 3 Απριλίου η κλήρωση
Δημητρίου για το ντέρμπι κορυφής-«Tώρα κρίνονται τα πάντα, θα είναι η μεγαλύτερη προσέλευση φέτος»
Δύσκολα επιβιώνει στην Εθνική Ελλάδος ο Πογέτ-Φαβορί για να τον αντικαταστήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς