Το οξύμωρο και η ειδοποιός διαφορά της φετινής Ανόρθωσης

Η Ανόρθωση βαδίζει από επιτυχία σε επιτυχία μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, την στιγμή που δεν υπάρχει συνεχόμενος αγωνιστικός ρυθμός για την ομάδα της Αμμοχώστου.

Φαντάζει οξύμωρο, αλλά το συγκρότημα του Τιμούρ Κετσπάγια έχει παίξει μόλις τέσσερα  παιχνίδια στο πρωτάθλημα, που βρίσκεται σε εξέλιξη. Οποιαδήποτε άλλη ομάδα θα δυσκολευόταν κατάφορα να πετύχει τρεις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια, όμως στην φετινή ομάδα της Ανόρθωσης, υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά.

Αυτή είναι ο προπονητής. Ο Τιμούρ Κετσπάγια γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα, τις ιδιομορφίες και τις δυσκολίες που μπορείς να βρεις σε μια αγωνιστική σεζόν και προετοιμάζει την ομάδα του κατάλληλα για κάθε παιχνίδι. Η φιλοσοφία του Γεωργιανού τεχνικού παραμένει αναλλοίωτη και έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια ομάδα με λογική, ξεκάθαρους ρόλους και ισορροπία μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Το επόμενο παιχνίδι που έρχεται είναι κόντρα στην Ομόνοια σε περίπου δύο εβδομάδες και ο στόχος παραμένει ο ίδιος. Μπροστά στον κόσμο της, η ομάδα της Αμμοχώστου θέλει να πιστοποιήσει ότι θα πρωταγωνιστήσει, έχοντας διάρκεια και συνέπεια σ’ ένα απαιτητικό πρωτάθλημα.

Άλλωστε, τα αποτελέσματα της πέμπτης αγωνιστικής το Σαββατοκυρίακο που μας πέρασε, δεν δίνουν το δικαίωμα σε κανέναν, στα ενδότερα της ομάδας να εφησυχάσει και να θεωρήσει κάτι ως δεδομένο. Τίποτα δεν εξασφάλισε κανείς, από Οκτώβριο μήνα.
 
Και ας βρίσκεται στην κορυφή η Ανόρθωση, χωρίς να έχει δώσει αγώνα…

Δειτε Επισης

Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ-«Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»
Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»
Αναμένει το πράσινο φως από τον Αρχηγό για τη Βόρεια κερκίδα ο ΑΠΟΕΛ-Η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων
Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού