Πάει για ρεκόρ καριέρας και αφήνει πίσω τον ΑΠΟΕΛ ο Γιαννιώτας

Πρωταγωνιστικό ρόλο γι' άλλο ένα φετινό παιχνίδι, είχε ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Γιάννης Γιαννιώτας, στη νικηφόρο πρεμιέρα του Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο των γαλάζιων επί του Ολυμπιακού.

Ο Ελλαδίτης εξτρέμ, οδήγησε την ομάδα του σε μια σημαντική απ' όλες τις απόψεις νίκη με τα δύο γκολ που πέτυχε, ενώ σε κάθε ματς δείχνει όλο και πιο βελτιωμένος αφήνοντας θετικότατες εντυπώσεις. 

Οι άνθρωποι του Απόλλωνα τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, αφού φαίνεται ότι χτύπησαν τζακ ποτ φέρνοντας τον 26χρονο άσο στο λιμάνι. Ο ίδιος δείχνει να έχει αφήσει πίσω του την περσινή σεζόν - στην οποία είχε λιγοστές συμμετοχές με την ΑΕΚ - αποδεικνύοντας ότι όπως και στην προηγούμενη θητεία του στην Κύπρο, ξεχωρίζει με την απόδοσή του. 

Ο ποδοσφαιριστής των κυανολεύκων μετρά ήδη τέσσερα γκολ στο ενεργητικό του (σ.σ. τρία στο πρωτάθλημα) και ετοιμάζεται να βάλει πλώρη για νέο ρεκόρ καριέρας από πολύ νωρίς στη σεζόν. Οι οιωνοί προδιαγράφονται αρκετά θετικοί για τον Ελλαδίτη, αφού η τελευταία φορά που είχε πετύχει δύο γκολ, ήταν για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ στο αιώνιο ντέρμπι με την Ομόνοια, στις 23 Απριλίου 2016. 

Αξιοσημείωτο για τον παίκτη των γαλάζιων, αποτελεί το γεγονός ότι δεν έχει σημειώσει ποτέ περισσότερα από πέντε γκολ στο πρωτάθλημα, σε όποια ομάδα κι αν έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής στην καριέρα του (σ.σ. Άρη, Φορτούνα, Αστέρας Τρίπολης, ΑΠΟΕΛ, Βαγιαδολίδ, ΑΕΚ Αθηνών). 

Δεν θα ήταν υπερβολή αν κατατάσσαμε τον Γιαννιώτα ως τη σπουδαιότερη μεταγραφική κίνηση του Απόλλωνα στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Ο Ελλαδίτης δείχνει να έχει εγκλιματιστεί πλήρως στο κλίμα της νέας του ομάδας και αν συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς θα ξεπεράσει το προσωπικό του ρεκόρ σκοραρίσματος στο πρωτάθλημα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής