ΒΙΝΤΕΟ: Όταν ο Ράγιος βρέθηκε στο στόχαστρο του Ολυμπιακού Πειραιώς

O Ρούμπεν Ράγιος είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει αφήσει διαπιστευτήρια για την αγωνιστική του αξία, όπου και εάν έπαιξε στο παρελθόν. Σε Κύπρο, Ελλάδα και Ισραήλ μέχρι στιγμής, ο νυν επιτελικός μέσος της Ανόρθωσης, πραγματοποιεί μια σπουδαία καριέρα και με αρκετά σημαντικά γεγονότα, να την συνοδεύουν.

Κατά τη θητεία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης, ο Ισπανός πραγματοποιούσε πάρα πολύ καλές εμφανίσεις στον αγωνιστικό χώρο. Η ποιότητά του ξεχείλιζε διά γυμνού οφθαλμού και ήταν ένα στοιχείο που ανάγκασε κοτζάμ Ολυμπιακό Πειραιώς, να ενδιαφερθεί για την απόκτησή του.
 
Η ελλαδική ιστοσελίδα Novasports.gr, ανέφερε σε ρεπορτάζ της στις 25 Ιανουαρίου 2013 τα ακόλουθα, σχετικά με το ενδιαφέρον της ομάδας του Πειραιά για τον ποδοσφαιριστή:
 
«Δεν θα προχωρήσει προς το παρόν η περίπτωση του Ρούμπεν Ράγιος για τον Ολυμπιακό, λόγω της τιμής που Ισπανού μέσου. Ο Αστέρας Τρίπολης κοστολογεί τον ποδοσφαιριστή με ένα εκατομμύριο ευρώ, ποσό που θεωρείται υπερβολικό από την πλευρά των νταμπλούχων Ελλάδος. Παράλληλα, οι Αρκάδες έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν σκοπεύουν να παραχωρήσουν τον παίκτη, ο οποίος δεσμεύεται έως το 2014».

«Ο Ολυμπιακός είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Ράγιος, ο οποίος είναι εκ των κορυφαίων του Αστέρα Τρίπολης την εφετινή σεζόν. Ο Ισπανός μέσος έχει τα χαρακτηριστικά που έχει θέσει ως στάνταρ ο Ολυμπιακός για την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού, όμως όσο παραμένουν τόσο υψηλές οι απαιτήσεις του Αστέρα Τρίπολης, δύσκολα θα προχωρήσει το συγκεκριμένο θέμα».

Μάλιστα, ο Ράγιος είχε σκοράρει το μοναδικό γκολ της ομάδας της Τρίπολης στον τελικό Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό τον Μάιο του 2013. Ο νυν Ανορθωσιάτης είχε βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του, αλλά εκείνη έχασε με 1-3 στην ημίωρη παράταση.

Ο συγκεκριμένος τελικός είχε στιγματιστεί από το χέρι του Μανιάτη σε κεφαλιά του Σανκαρέ, προτού η μπάλα περάσει τη γραμμή τέρματος του Κάρολ, με το σκορ στο 1-1. Ο Ράγιος ήταν και εκεί πρωταγωνιστής, αφού είχε εκτελέσει το κόρνερ.

Εν τέλει, η μετακίνηση του Ισπανού δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, με τον ίδιο να συνεχίζει την ποδοσφαιρική του καριέρα σε Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ και στην Γαλλία με την Σοσό, πριν καταλήξει στο νησί μας και την Ανόρθωση, το καλοκαίρι του 2016.

Δειτε Επισης

Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου