Η χαλάστρα με Παντελή και η δικαίωση του Παπαγεωργίου

Η δικαίωση για τις προσπάθειες του ποδοσφαιριστή του Εθνικού Άχνας Γιώργου Παπαγεωργίου ήρθε, με την κλήση του στην Εθνική ομάδα της Κύπρου, για τα παιχνίδια με Καζακστάν και Ρωσία.

O νεαρός ποδοσφαιριστής της αχνιώτικης ομάδας δούλεψε πολύ σκληρά, καθιερώθηκε στην ομάδα του Γιώτη Εγκωμίτη, την βοήθησε να ανέβει στην Α’ Κατηγορία και γι’ αυτόν ήρθε η επιβράβευση με την κλήση του Ραν Μπεν Σιμόν.

Και όμως, το μέλλον του νεαρού μεσοεπιθετικού της ομάδας της Άχνας, θα μπορούσε να ήταν πολύ διαφορετικό, πριν από κάποια χρόνια. Η ομάδα της Ανόρθωσης είχε ενδιαφερθεί πολύ έντονα για την απόκτησή του, με τον Ανδρέα Παντελή στην προεδρία της εταιρείας και τον Ρόνι Λέβι στην τεχνική της ηγεσία.

Ο Παντελή είχε εκμεταλλευτεί τις πολύ καλές του σχέσεις με τον πρόεδρο του Εθνικού Άχνας, Κίκη Φιλίππου και τον είχε προσεγγίσει για να μάθει τις απαιτήσεις του. Όλα έδειχναν πως ο νεαρός, θα γινόταν κάτοικος «Αντώνης Παπαδόπουλος» με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Η επιλογή του Παπαγεωργίου απέδωσε, καθώς αγωνίζεται σε σταθερή βάση και θεωρείται ένας από τους πλέον ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές αυτή την στιγμή στο νησί μας. Δεν είναι υπερβολή να τονίσουμε πως δεν θα αργήσει η στιγμή να αγωνιστεί σε μεγαλύτερο σύλλογο στο νησί μας ή στο εξωτερικό. Το ποιος θα είναι αυτός και πότε θα συμβεί αυτό, θα το δείξει ο χρόνος.
 
 

Δειτε Επισης

Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών