Η συνάντηση του άτυχου Αδάμου με τον Γιωργαλλίδη και η επιθυμία του πριν πεθάνει

Αβάστακτο πόνο και θλίψη σκόρπισε ο θάνατος του 22χρονου Αδάμου Κυριάκου, ο οποίος έχασε την μάχη με την λευχαιμία, αφήνοντας τα ξημερώματα την τελευταία του πνοή.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Θρήνος για τον χαμό του Αδάμου… Έχασε την μάχη για τη ζωή

Ο 22χρονος, ήταν ένας από τους πιστούς οπαδούς της Ανόρθωσης, οι οποίοι τον αποχαιρετούν λέγοντας πως πάλεψε θαρραλέα.

«Προσπαθήσαμε όλοι ειδικά το τελευταίο διάστημα, τόσο με τις δειγματοληψίες όσο και με τους λαχνούς εισφοράς να ψάξουμε και να δώσουμε ακόμα μια ελπίδα στα όνειρα του μικρού μας Αδελφού. Δεν τα καταφέραμε και ο μικρός βρίσκετε ήδη ανάμεσα στους MAXHTEC ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ. Θα είμαστε πάντα δίπλα στην οικογένεια του σε ότι χρειαστεί».

Σε ανακοίνωση της η Ανόρθωση, αποχαιρετόντας τον 22χρονη Μαχητή, αναφέρθηκε σε συνάντηση που είχε ο άτυχος Αδάμος, λίγες μέρες πριν πεθάνει, με τον  Αντώνη Γιωργαλλίδη.

Ο Αδάμος εξέφρασε στον τερματοφύλακα της Ανόρθωσης, «την πίστη του προς τις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών της Ανόρθωσης, ζητώντας την ίδια στιγμή όπως συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο που ξεκίνησαν και στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας